LIKE ONLINE

Έχασε το κοριτσάκι της μέσα στο πλήθος, αλλά θυμήθηκε ένα κόλπο που είχε δει στο TikTok

Έχασε το κοριτσάκι της μέσα στο πλήθος, αλλά θυμήθηκε ένα κόλπο που είχε δει στο TikTok

Μία μαμά πανικοβλήθηκε όταν έχασε το 3 ετών κοριτσάκι της μέσα σε ένα μουσείο γεμάτο από κόσμο, αλλά θυμήθηκε μία συμβουλή που είχε δει σε ένα viral TikTok.

Η Krista Piper Grundey από το Οχάιο τρομοκρατήθηκε όταν έχασε την 3χρονη κόρη της, Lily, σε ένα γεμάτο από κόσμο μουσείο.

«Αρχικά και ενστικτωδώς φώναξα το όνομά της», λέει η 36χρονη, στο TODAY.com. Στη συνέχεια, λέει ότι θυμήθηκε ένα βίντεο TikTok που είχε ανεβάσει μια μητέρα η οποία είχε βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση.

«Συμβούλευε να φωνάξουμε μια περιγραφή του τι φοράει το παιδί γιατί έτσι οι άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν ξέρουν τι να ψάξουν», είπε. «Έτσι άρχισα να φωνάζω “Ένα κοριτσάκι, με ροζ πουκάμισο Minnie Mouse!” Τότε συμμετείχαν και άλλοι γονείς και επαναλάμβαναν: «Κοριτσάκι με ροζ πουκάμισο Minnie Mouse!»».

Λίγες στιγμές αργότερα, η Λίλι εντοπίστηκε σώα και αβλαβής.

«Έκλαιγα και η Λίλι απλώς έπαιζε και αγνοούσε εντελώς το γεγονός ότι την έψαχνα μανιωδώς», θυμάται η μητέρα της.

Αργότερα εκείνη την ημέρα, η μητέρα μοιράστηκε την ιστορία στο TikTok, όπου συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια.

«Άκουσα μια μαμά να το κάνει αυτό μια μέρα, σε ένα πάρκο. Η μικρή ήταν μια χαρά και έπαιζε, και ο κόσμος την βρήκε γρήγορα», έγραψε κάποιος.

Ένας άλλος πρόσθεσε, “Είδα μια μαμά σε ένα εμπορικό κέντρο να το κάνει αυτό και ένας άντρας στον επάνω όροφο, φώναξε “έχουμε ένα χαμένο παιδί!”. Το παιδί βρέθηκε σε 30 δευτερόλεπτα.”

Το 2020, η συγγραφέας παιδικών μυθιστορημάτων Jess Martini έγινε viral αφού δημοσίευσε ένα βίντεο σχετικά με το πώς να βρεθεί ένα παιδί σε δημόσιο χώρο.

«Μπορούμε να πούμε π.χ.: «Ψάχνω για ένα αγόρι, 5 ετών με κοντά καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, κόκκινο μπλουζάκι, μαύρο σορτς, μαύρα παπούτσια», έλεγε, εξηγώντας ότι με τη μέθοδο αυτή «έχεις κάθε άτομο που είναι τριγύρω σου να ψάχνει το παιδί σου».

Η Martini συμβούλεψε επίσης τους γονείς να ντύνουν τα παιδιά τους με έντονα χρώματα όταν πάνε σε έναν πολυσύχναστο χώρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top