Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μέχρι το μεσημέρι είχαν κληθεί για ανάκριση περίπου οι μισοί από τους 30 θαμώνες που βρίσκονταν την ώρα εκείνη στο υποστατικό, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή και αξιολογούνται πληροφορίες.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ένοπλη ληστεία στη Λεμεσό: Άρχισαν οι καταθέσεις - «Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα… οι δράστες μιλούσαν ρωσικά»
Τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, σε μια προσπάθεια εντοπισμού γενετικού υλικού που να βοηθήσει στην ταυτοποίηση των δραστών.
Οι τέσσερις κουκουλοφόροι ένοπλοι ληστές, εισήλθαν γύρω στις 21:30 στο υποστατικό και προτάσσοντας όπλα, φέρεται να απέσπασαν ρολόγια, κινητά, χρήματα και άλλη περιουσία από τους παρευρισκόμενους, πριν τραπούν σε φυγή. Δυο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αφού δέχθηκαν κτυπήματα όταν αντέδρασαν.
Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών ανακριτών βρίσκεται και τσάντα που εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση και την οποίαν άφησαν πίσω τους οι δράστες, με μέρος της κλαπείσας περιουσίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




