Σοβαρό τροχαίο στην Αγ. Νάπα: Τετράτροχη προσέκρουσε σε όχημα και μετά σε λεωφορείο – Διασωληνωμένος 19χρονος
Σοβαρή οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 7.20 χθες (27/08) το απόγευμα στη λεωφόρο Νησσί στην Αγία Νάπα.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων προσερχόμενος σε εκδήλωση στη Λευκωσία.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠτΔ: Τηλεδιάσκεψη σε επίπεδο ΥΠΕΞ την Τετάρτη για διάδρομο προς τη Γάζα - Έρχονται τεχνοκράτες από όλες τις χώρες
Σε ερώτηση αν θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο σε σχέση με τις εξελίξεις στους κόλπους της Εκκλησίας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης απάντησε αρνητικά. «Όχι. Η Εκκλησία έχει ένα διαφορετικό ρόλο από αυτό που έχει η Πολιτεία. Όσον αφορά τον ρόλο της Πολιτείας που είναι η διερεύνηση αυτής της υπόθεσης, όλα όσα πρέπει να γίνονται, γίνονται», είπε.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στην Ιερά Σύνοδο οι δύο μοναχοί - «Παραβίαση η συγκρότηση εξαμελούς Συνοδικού Δικαστηρίου»
Είναι μια υπόθεση, πρόσθεσε, «η οποία θα πρέπει μέχρι το τέλος να γίνουν όλα όσα πρέπει να γίνουν όπως γίνονται σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση. Αντιλαμβάνεστε, ξεχωριστός ο ρόλος της Εκκλησίας, ξεχωριστός ο ρόλος της Πολιτείας».
«Υπάρχουν ανακριτικές αρχές σε πρώτη φάση, υπάρχουν δικαστήρια και ό,τι πρέπει να γίνει, όπως σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα γίνει», σημείωσε ο Προέδρος.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ιδού η επιστολή διορισμού του Χρίστου ως μέλος της θρονικής επιτροπής της Μητρόπολης Ταμασού
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις