ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΣΥ για Μονή Αββακούμ: Ζητά διερεύνηση για εμπλοκή Χρίστου – «Ουδείς είναι υπεράνω του νόμου»

ΔΗΣΥ για Μονή Αββακούμ: Ζητά διερεύνηση για εμπλοκή Χρίστου – «Ουδείς είναι υπεράνω του νόμου»

Με ανακοίνωσή του ο Δημοκρατικός Συναγερμός ζητά τη διερεύνηση όλων των πτυχών αναφορικά με το σκάνδαλο στη Μονή Αββακούμ συμπεριλαμβανομένης και της ανάμειξης του Προέδρου του ΕΛΑΜ.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:

Τα όσα θλιβερά παρακολουθούμε σε σχέση με την Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ επιβάλλουν την άμεση και σε βάθος διερεύνηση όλων των πτυχών, συμπεριλαμβανομένης και της ανάμειξης του Προέδρου του ΕΛΑΜ. Αυτό επιβάλλουν οι κανόνες τις ισοπολιτείας και ισονομίας.

Η οικονομική εξαπάτηση από όποιον και αν προέρχεται και για οποιοδήποτε λόγο διαπράττεται συνιστά αδίκημα και οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να ρίξουν άπλετο φως. Όταν μάλιστα τυγχάνουν εκμετάλλευσης τα ανθρωπιστικά και θρησκευτικά αισθήματα των συμπολιτών μας, δεν μπορεί να επιδειχθεί αδράνεια ούτε να υπάρξουν σφάλματα που ενδεχομένως να δημιουργούν την αίσθηση της συγκάλυψης.  Αυτό αναμένουμε από τις αρμόδιες αρχές. Ουδείς είναι υπεράνω του νόμου.

Εις ότι αφορά την ηθική πτυχή του θέματος αυτό αφορά αποκλειστικά την Εκκλησία. Είμαστε βέβαιοι πως η Εκκλησία επιθυμεί περισσότερο από όλους να λάβει τις αποφάσεις που πρέπει για να αποκαταστήσει πλήρως το δικό της κύρος αλλά και όλους τους αγνούς υπηρέτες του θεσμού, καθώς και τα αισθήματα όλων των πιστών.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top