Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 21 νεκροί και 38 τραυματίες σε σύγκρουση βυτιοφόρου, λεωφορείου και μοτοσικλέτας

Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 21 νεκροί και 38 τραυματίες σε σύγκρουση βυτιοφόρου, λεωφορείου και μοτοσικλέτας

Τουλάχιστον 21 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 38 τραυματίστηκαν το πρωί στο νότιο Αφγανιστάν σε σύγκρουση μεταξύ βυτιοφόρου, λεωφορείου και μοτοσικλέτας, η οποία προκάλεσε πυρκαγιά, όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι της επαρχίας Χελμάντ.

«Νωρίς σήμερα το πρωί, 21 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα (σ.σ. στο οποίο ενεπλάκησαν) ένα λεωφορείο, ένα βυτιοφόρο και μια μοτοσικλέτα» σε δρόμο της επαρχίας Χελμάντ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του κυβερνήτη Μοχάμαντ Κάσιμ Ριγιάζ.

Άλλοι τριάντα οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν, δήλωσε στη συνέχεια άλλη επίσημη πηγή στην ίδια επαρχία.

Το βυτιοφόρο μετέφερε βενζίνη και μετά τη σύγκρουση τα οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες και απανθρακώθηκαν αρκετά θύματα, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του κυβερνήτη.

Το δυστύχημα, υπό ακόμα αδιευκρίνιστες συνθήκες, συνέβη σε αυτοκινητόδρομο που συνδέει τη Χεράτ, στο δυτικό Αφγανιστάν, με την πρωτεύουσα Καμπούλ, στο κεντρικό τμήμα της χώρας. Στο οδικό δίκτυο του Αφγανιστάν, ορεινής χώρας που έχει σημαδευτεί από τέσσερις δεκαετίες πολέμου, συμβαίνουν συχνά θανατηφόρα δυστυχήματα.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE