ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η αναγκαιότητα της Ασφάλισης Μηχανοκίνητων Οχημάτων και οι Προκλήσεις του Κλάδου

Η αναγκαιότητα της Ασφάλισης Μηχανοκίνητων Οχημάτων και οι Προκλήσεις του Κλάδου

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, είναι η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία γενικού κλάδου στην Κύπρο και προσφέρει, μεταξύ άλλων, διαφόρων ειδών ασφαλίσεις μηχανοκίνητων οχημάτων, τόσο για ιδιωτική χρήση όσο και για εμπορική.

Η αναγκαιότητα αντιμετώπισης των απρόβλεπτων κινδύνων, αλλά και η υποχρεωτική ασφάλιση των μηχανοκινήτων οχημάτων, όπως προνοείται μέσα από τον «Περί Μηχανοκινήτων Οχημάτων» Νόμο, καθιέρωσαν την ασφάλιση αυτή μία από τις πλέον δημοφιλείς στη χώρα μας, αλλά και διεθνώς.

Κύριος στόχος του Κλάδου Ασφάλισης Μηχανοκίνητων Οχημάτων της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, είναι η κάλυψη της αστικής Ευθύνης Έναντι Τρίτων από τη χρήση του οχήματος. Η κάλυψη αυτή, είναι υποχρεωτική και αφορά αποζημιώσεις προς τρίτους για θάνατο, σωματικές ή υλικές ζημιές που προκαλούνται από τη χρήση του οχήματος.

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ως ηγέτης του Γενικού Κλάδου στη Κύπρο, παρέχει μία μεγάλη γκάμα από ολοκληρωμένα ασφαλιστικά σχέδια, προκειμένου οι πελάτες να έχουν την ευχέρεια να επιλέξουν καλύψεις με βάση τις ανάγκες και προτιμήσεις τους.

Η αναγκαιότητα της ασφάλισης

Στη διαδικασία ασφάλισης οχήματος, πέραν από την υποχρεωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, ο πελάτης, εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να επιλέξει ασφαλιστικά σχέδια που περιλαμβάνουν τις βασικές αλλά και ποικίλες προαιρετικές καλύψεις.

Για παράδειγμα, ένας ξαφνικός σεισμός μπορεί να προκαλέσει πτώση υλικών, κτηρίων, υπερχείλιση θαλασσών και ποταμών. Τα οχήματα που είναι σταθμευμένα πλησίον τέτοιων σημείων θα υποστούν υλικές ζημιές, άρα είναι σημαντικό η κάλυψη Φυσικών φαινομένων να περιλαμβάνεται στην ασφάλιση του αυτοκινήτου.

Ψηφιακός μετασχηματισμός

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ πρωτοπορεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ασφαλιστικής αγοράς, κάτι που άλλωστε αποτελεί αδήριτη ανάγκη της εποχής. Ένα αίτημα εξέλιξης που συμβάλλει στη βελτίωση της σχέσης της εταιρείας με τον πελάτη και όπου η πανδημία έκανε ακόμα πιο επιτακτικό. Βέβαια, η πελατειακή σχέση της ιδιωτικής ασφάλισης στηρίζεται και στη διαμεσολάβηση καθώς, χωρίς αυτή, δεν υπάρχει ο θεσμός. Ο εξειδικευμένος επαγγελματίας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, θεωρείται ο φυσικός υποστηρικτής και σύμβουλος του ασφαλισμένου, προσθέτοντας αξία στο προϊόν και στις υπηρεσίες ασφάλισης που προσφέρονται. Είναι μέσα από την διαδικασία της διαμεσολάβησης που παρέχονται άμεσες λύσεις στον πελάτη, αναλόγως των αναγκών και προτιμήσεών του. Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής επιτελεί ρόλο υποστηρικτή και συμβούλου καθ’ όλη την διαδικασία και την περίοδο ασφάλισης.

Η κοινωνική προσφορά

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ είναι η πρώτη ασφαλιστική Εταιρεία στην Κύπρο, μέλος από το 2005 της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Οδική Ασφάλεια. Από το 1999 συνδιοργανώνει με την Αστυνομία Κύπρου το θεσμό της Εβδομάδας Οδικής ασφάλειας, με σκοπό να συμβάλει έμπρακτα και να ενθαρρύνει τη δημιουργία κουλτούρας προς αποφυγή των οδικών συγκρούσεων.

Προτεραιότητα στην CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ αποτελεί η παροχή επαγγελματικής αρωγής στους χιλιάδες ανθρώπους που την εμπιστεύονται καθημερινά. Μία ισχυρή Δύναμη Ασφάλειας και υποστήριξης, σε κάθε τους ασφαλιστική ανάγκη.

 

Ροδούλα Λουκά

Προϊσταμένη Κλάδου Ασφάλισης Οχημάτων

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top