Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά σε οχήματα έξω από μηχανουργείο - Τα δύο ανήκαν σε 49χρονο

Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά σε οχήματα έξω από μηχανουργείο - Τα δύο ανήκαν σε 49χρονο

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η Αστυνομία Πάφου την φωτιά που εκδηλώθηκε σε τρία αυτοκίνητα που βρίσκονταν έξω από γκαράζ επισκευής οχημάτων στην Βιομηχανική περιοχή Γεροσκήπου τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου γύρω στις 1:45 τα ξημερώματα δόθηκε πληροφορία ότι εκδηλώθηκε φωτιά σε οχήματα στην Βιομηχανική περιοχή Γεροσκήπου.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου. Από την φωτιά καταστράφηκαν δύο οχήματα ενώ τρίτο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Τα δύο οχήματα που καταστράφηκαν ανήκουν σε μόνιμο κάτοικο Κύπρου ηλικίας 49 ετών, ο οποίος στο σημείο διαθέτει γκαράζ επισκευής οχημάτων ενώ το τρίτο όχημα που υπέστη ελαφριές ζημιές βρισκόταν εκεί υπό την φροντίδα παρακείμενου γκαράζ για σκοπούς επισκευής.

Ο ιδιοκτήτης του τρίτου οχήματος φέρεται να ανήκει σε πρόσωπο που αυτή την περίοδο απουσιάζει στο εξωτερικό.

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική υπηρεσία η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία ενώ σε εξετάσεις που επανήρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας διαφάνηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται με σκοπό τον εντοπισμό των φερόμενων δραστών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE