Εφιάλτης για 43χρονη στον Χολαργό: Τη συνόδευσε από το μπαρ στο σπίτι της και την βίασε

Εφιάλτης για 43χρονη στον Χολαργό: Τη συνόδευσε από το μπαρ στο σπίτι της και την βίασε

Εφιαλτικές στιγμές έζησε στα χέρια ενός 45χρονου μία γυναίκα 43 ετών τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στον Χολαργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα όταν η γυναίκα, βρισκόμενη σε μπαρ της περιοχής, ένιωσε ζαλάδα και έκανε εμετό κατόπιν κατανάλωσης αλκοόλ.

Τότε ο 45χρονος προσφέρθηκε να τη συνοδεύσει στο διαμέρισμά της και η γυναίκα δέχθηκε.

Ο εφιάλτης ξεκίνησε με το που έφθασαν στο διαμέρισμα. Ο φερόμενος ως δράστης αρχικά εισήλθε σε αυτό, χωρίς τη θέληση της γυναίκας και κατόπιν την εξανάγκασε σε συνουσία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια η 43χρονη φώναζε και του ζητούσε να φύγει , με αυτόν, όπως καταγγέλλει η γυναίκα, να συνεχίζει το φρικώδες έργο του ακάθεκτος. Όταν τελικά η πράξη ολοκληρώθηκε ο 45χρονος αποχώρησε και το θύμα αποκοιμήθηκε χωρίς να είναι σε θέση να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη, συνέπεια του σοκ που υπέστη.

Ο άνδρας αναζητήθηκε να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου, χωρίς ωστόσο να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

Την σημασία της Κυπριακής Προεδρίας για ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με γειτονικές χώρες στην περιοχή εξήρε από την Λευκωσία, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα στην αρχική του τοποθέτηση στη διάρκεια δηλώσεων στα ΜΜΕ, μετά το γεύμα εργασίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE