Στα κρατητήρια 18χρονος που φέρεται να συνεργάζεται με Λιβανέζο για διακίνηση μεταναστών

Στα κρατητήρια 18χρονος που φέρεται να συνεργάζεται με Λιβανέζο για διακίνηση μεταναστών

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε σήμερα 18χρονος λιβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη χθες, στη βάση δικαστικού εντάλματος, για διερευνώμενη υπόθεση που αφορά, μεταξύ άλλων αδικημάτων, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, παράνομη διακίνηση παράτυπων μεταναστών, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Το εν λόγω πρόσωπο φέρεται να συνεργάζεται με άλλο πρόσωπο που διαμένει στον Λίβανο και να αποτελούν μέλη κυκλώματος διακίνησης παράτυπων μεταναστών από τον Λίβανο προς το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση καταζητούνται ακόμα δύο πρόσωπα.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE