Εφιάλτης για 35χρονη στην Καλαμάτα: 29χρονος αποπειράθηκε να τη βιάσει στον σιδηροδρομικό σταθμό

Εφιάλτης για 35χρονη στην Καλαμάτα: 29χρονος αποπειράθηκε να τη βιάσει στον σιδηροδρομικό σταθμό

Εφιαλτικές στιγμές έζησε 35χρονη στην Καλαμάτα όταν δέχθηκε επίθεση από άνδρα ο οποίος αποπειράθηκε να την βιάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν την Κυριακή (14/4) όταν ένας 29χρονος προσέγγισε την κοπέλα, η οποία εκείνη την ώρα έψαχνε τον σύντροφο της στον σιδηροδρομικό σταθμό Καλαμάτας, και προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει, λέγοντάς της πως ξέρει που βρίσκεται ο σύντροφός της.

Η κοπέλα πείστηκε και τότε ο δράστης την οδήγησε σε απομονωμένο χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού όπου αποπειράθηκε να την βιάσει.

Η 35χρονη έβαλε τις φωνές και κατάφερε να διαφύγει και να καλέσει σε βοήθεια. Αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη και μετά από λίγο τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Τρεις ημέρες μετά την πλήρη κατάσβεση των φονικών πυρκαγιών που σάρωσαν δασικές και κατοικημένες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών και στήριξης των πληγέντων συνεχίζονται αδιάκοπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE