ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κέντρο» πορνογραφικού υλικού η Κύπρος - Στο «μικροσκόπιο» οι έδρες πέντε εταιρειών

«Κέντρο» πορνογραφικού υλικού η Κύπρος - Στο «μικροσκόπιο» οι έδρες πέντε εταιρειών

«Κέντρο» πορνογραφικού υλικού φαίνεται να είναι η Κύπρος, αφού η δραστηριότητα διεθνών κολοσσών παραγωγής και διανομής διαδικτυακού πορνό έχουν έδρες στην Κύπρο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο»,  ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Νίκος Κέττηρος ανέφερε ότι διαφάνηκε πως πέντε εταιρείες  κολοσσοί έχουν την έδρα τους την Κύπρο.

«Έστειλα μια ερώτηση στα αρμόδια υπουργεία της Κυβέρνησης γιατί τον περασμένο Φεβρουάριο, στην σύνοδο της Europol, μου έγινε αναφορά από ξένο συμμετέχοντα ότι υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την  βιομηχανία που εδρεύσει και διακινήσει τέτοιο υλικό στην Κύπρο. Μέσω της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου, απέστειλα σχετική  ερώτηση στην Κυβέρνηση και απαντήθηκε με τρόπο τέτοιο που απαντά στο ερώτημα ότι όντως υπάρχουν και είναι πέντε», σημείωσε.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο κ. Κέττηρος, το ζήτημα δεν είναι ηθικολογικό αλλά ότι πρέπει να διερευνηθεί αν σε αυτά τα βίντεο που διακινούνται, τα άτομα συμμετέχουν με την θέληση τους.

Σημειώνεται ότι οι πέντε εταιρείες είναι οι εξής:

- XHamster – Hammy Media ltd (ομίλου Wisebits)

- Stripchat – Technius ltd

-Faphouse – Tecom ltd

- Virtual Taboo – Camon Trading ltd

- Pornhub – Ayio Freesites ltd (ομίλου Aylo)

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top