Κέρκυρα: 35χρονη τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό

Κέρκυρα: 35χρονη τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό

Σε καταγγελία για βιασμό προχώρησε στην αστυνομία 35χρονη Αυστραλέζα η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα για διακοπές. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει, χθες λίγο μετά τις 8 το βράδυ δέχτηκε επίθεση από άγνωστο, ο οποίος την χτύπησε στο κεφάλι, κοντά στο κατάλυμα της επί της οδού Δονάτου Δημουλίτσα, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Όταν συνήλθε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, διαπίστωσε ότι είχε μώλωπες και αιμορραγία στα γεννητικά όργανα. Η 35χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να ενημερώνουν την αστυνομία για το περιστατικό. Η γυναίκα έδωσε κατάθεση στην αστυνομική διεύθυνση και κατήγγειλε βιασμό από άγνωστο άτομο, ωστόσο αρνήθηκε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει την προανάκριση για το αδίκημα του βιασμού.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Εισηγήθηκε την συγκρότηση ομάδας αλήθειας για αγνοούμενους σε Φιντάν - «Η απάντηση ήταν αρνητική»

ΠτΔ: Εισηγήθηκε την συγκρότηση ομάδας αλήθειας για αγνοούμενους σε Φιντάν - «Η απάντηση ήταν αρνητική»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε το βράδυ του Σαββάτου ότι κατέθεσε εισήγηση στη Νέα Υόρκη ενώπιον του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Χακάν Φιντάν για λειτουργία μιας διερευνητικής επιτροπής, που θα συγκροτήσει στην ουσία μια ομάδα αλήθειας για τους αγνοούμενους, αλλά δυστυχώς η απάντηση ήταν αρνητική.

BEST OF TOTHEMAONLINE