Έριξαν άκυρο στην «Ελένη την Πόρνη» από τις Ευρωεκλογές - Μάθε τον λόγο

Έριξαν άκυρο στην «Ελένη την Πόρνη» από τις Ευρωεκλογές - Μάθε τον λόγο

Μέρα υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές 2024,η σημερινή (24/4/24), ωστόσο δεν έλειψαν και τα απρόοπτα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΡΙΚ, γυναίκα η οποία δεν ήταν εγγεγραμμένη στον εκλογικό κατάλογο, προσήλθε στην αίθουσα και ζήτησε να υποβάλει υποψηφιότητα.

Οι λειτουργοί του Υπουργείου Εσωτερικών εξήγησαν την διαδικασία στην γυναίκα, εν συνεχεία έλεγξαν τα έγγραφα που προσκόμισε, αναφέροντας της ότι δεν είναι εγγεγραμμένη στον εκλογικό κατάλογο με αποτέλεσμα να μην γίνει δεκτή η υποψηφιότητα της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την γνωστή ηθοποιό, Εμανουέλλα Χαραλάμπους, η οποία πρωταγωνίστησε στην σειρά του ΑΝΤ1 Ελένη η Πόρνη»

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο Breitbart: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό – Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Χριστοδουλίδης στο Breitbart: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό – Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Σαφές μήνυμα για τον στρατηγικό προσανατολισμό της Κύπρου προς τις Ηνωμένες Πολιτείες έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στο Breitbart News, η οποία αναδημοσιεύθηκε και από τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social.

BEST OF TOTHEMAONLINE