Έριξαν άκυρο στην «Ελένη την Πόρνη» από τις Ευρωεκλογές - Μάθε τον λόγο

Έριξαν άκυρο στην «Ελένη την Πόρνη» από τις Ευρωεκλογές - Μάθε τον λόγο

Μέρα υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές 2024,η σημερινή (24/4/24), ωστόσο δεν έλειψαν και τα απρόοπτα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΡΙΚ, γυναίκα η οποία δεν ήταν εγγεγραμμένη στον εκλογικό κατάλογο, προσήλθε στην αίθουσα και ζήτησε να υποβάλει υποψηφιότητα.

Οι λειτουργοί του Υπουργείου Εσωτερικών εξήγησαν την διαδικασία στην γυναίκα, εν συνεχεία έλεγξαν τα έγγραφα που προσκόμισε, αναφέροντας της ότι δεν είναι εγγεγραμμένη στον εκλογικό κατάλογο με αποτέλεσμα να μην γίνει δεκτή η υποψηφιότητα της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την γνωστή ηθοποιό, Εμανουέλλα Χαραλάμπους, η οποία πρωταγωνίστησε στην σειρά του ΑΝΤ1 Ελένη η Πόρνη»

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE