Ν. Παρισσινού στο «Τ»: «Αυτός είναι ο λόγος που πρότεινα τον Γεάδη για τις Ευρωεκλογές»

Ν. Παρισσινού στο «Τ»: «Αυτός είναι ο λόγος που πρότεινα τον Γεάδη για τις Ευρωεκλογές»

Σεισμός προκλήθηκε στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού, μετά την απόφαση της Νιόβης Παρισσίνου, να προτείνει για τις Ευρωεκλογές τον υποψήφιο του ΕΛΑΜ, Γεάδη Γεάδη.

Το ThemaOnline, επικοινώνησε με την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο, η οποία μας δήλωσε λακωνικά: «Πρότεινα τον Γεάδη Γεάδη, διότι έχουμε φιλικές σχέσεις. Μου το ζήτησε ο ίδιος και το αποδέχθηκα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE