Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Η γαλλική αστυνομία σκότωσε έναν ένοπλο άνδρα που ήθελε να βάλει φωτιά σε μια συναγωγή στη βορειοδυτική πόλη Ρουέν, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας.

Ο άνδρας ήταν οπλισμένος με μαχαίρι και όταν κινήθηκε προς τους αστυνομικούς τον πυροβόλησαν, μεταδίδει το BBC.

Ο δήμαρχος της Ρουέν Nicolas Mayer-Rossignaol δήλωσε ότι η επίθεση στη συναγωγή δεν αφορά μόνο την εβραϊκή κοινότητα, αλλά ολόκληρη η πόλη είναι «συγκλονισμένη».

Όταν έφτασαν στο σημείο, ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε τον άνδρα που είχε πάνω του ένα μαχαίρι και έναν λοστό.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!