ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι προτάσεις Τσίγκη για στήριξη της εργαζόμενης μητέρας του Στροβόλου

Οι προτάσεις Τσίγκη για στήριξη της εργαζόμενης μητέρας του Στροβόλου

Ο υποψήφιος για την δημαρχία του Δήμου Στροβόλου, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση τίμησε τρεις γυναίκες σύμβολα της εποχής μας και κατέθεσε τις προτάσεις του για στήριξη της εργαζόμενης μητέρας του Στροβόλου.

Τις προτάσεις του, για στήριξη της εργαζόμενης μητέρας του Στροβόλου κατέθεσε ο υποψήφιος για την δημαρχία του Δήμου, Χρίστος Τσίγκης. Συνομιλώντας με γυναίκες δημότες του Στροβόλου, ο κύριος Τσίγκης υπογράμμισε «πως ως Δήμος έχουμε χρέος να στηρίξουμε τις γυναίκες που αποτελούν τους στυλοβάτες της οικογένειας και της κοινωνίας μας, εκπληρώνοντας πολυσύνθετους και δύσκολους ρόλους».

Η επόμενη πενταετία, ανέφερε, θα είναι μια σημαντική περίοδος επένδυσης στο αύριο του Δήμου μας «και θα είναι τιμή μου, πρώτος μεταξύ ίσων, ως ομάδα με την νέα Αντιδήμαρχο και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώνοντας τις πολιτικές δυνάμεις σε συνδυασμό με την αποτελεσματική διοίκηση της Δημοτικής Υπηρεσίας, να χτίσουμε αυτό το μέλλον μαζί».

Ο υποψήφιος δήμαρχος, ανέφερε ότι θα ενδυναμώσει τον θεσμό για τις παιδικές λέσχες σε ολόχρονη βάση που να είναι συμβατό με τα ωράρια των δημοτών και θα εφαρμόσει προγράμματα πέραν από τα υφιστάμενα για να υπάρχει απασχόληση στα ενεργά σχολεία για όλες τις ηλικίες. Κατέθεσε επίσης τις προτάσεις του για τοπική ανάπτυξη, κοινωνική φροντίδα και τοπική ανεργία, υπογραμμίζοντας πως «έχει μέθοδο και όραμα για όλους τους δημότες».

Κατά την εκδήλωση, τιμήθηκαν τρεις γυναίκες σύμβολα της εποχής μας. Τιμήθηκε η κυρία Ανδριάνα Nικολάου, για τον μαρτυρικό αγώνα της μάνας μέχρι να δικαιωθεί η μνήμη του γιου της και για το ηθικό δίδαγμα προς όλους μας, η κυρία Παναγιώτα Σέα, για τον αγώνα της, ως γυναίκα και μάνα πρόσφυγας του 1974 που διδάσκει αξιοπρέπεια, υπομονή και θάρρος. Επίσης, τιμήθηκε, με μεταθανάτια διάκριση η πρώην δημοτική σύμβουλος Στροβόλου, Έλλη Σολομωνίδου για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά της στο Δήμο Στροβόλου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top