Σάλος στην Τουρκία επειδή η κρατική τηλεόραση έδειξε το ντεκολτέ γυναίκας σε αγώνα βόλεϊ

Σάλος στην Τουρκία επειδή η κρατική τηλεόραση έδειξε το ντεκολτέ γυναίκας σε αγώνα βόλεϊ

Έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες προκάλεσαν οι εικόνες της κρατικής τηλεόρασης της Τουρκίας από αναμέτρηση βόλεϊ. Ο λόγος είναι ότι η κάμερα εστίασε στο ντεκολτέ μιας όμορφης κοπέλας που βρισκόταν στις κερκίδες.

Μετά τον σάλο, η τουρκική κρατική τηλεόραση απολογήθηκε και δήλωσε πως δεν φταίει και πως η εικόνα δεν έχει σχέση με την πολιτική της, όπως μετέδωσε στον ΣΚΑΪ ο Μανώλης Κωστίδης.

«Μα σε μια ζωντανή μετάδοση έτυχε κάτι και πήγε και έβγαλε ανακοίνωση η κρατική τηλεόραση της Τουρκίας. Τα στήθη μιας γυναίκας προκάλεσαν την ένταση; Kαι η κρατική τηλεόραση έβγαλε ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα», ανέφερε.

Ο Eρτουγρούλ Οζκιόκ, αρθρογράφος και πρώην διευθυντής της Hurriyet, τόνισε: «Λυπάμαι, ντρεπόμαστε για τη συγγνώμη σας. Νομίζω ότι με αυτήν την αστεία συγγνώμη που δημοσιεύσατε έχετε γράψει το όνομά σας σε ένα εξαιρετικό μέρος στην ιστορία των παγκόσμιων μεταδόσεων με αυτήν την αστεία συγγνώμη που δημοσιεύσατε σε μια κλειστή αίθουσα για ένα ελαφρώς αποκαλυπτικό φόρεμα. Αν μπορούσαμε να μάθουμε γιατί το κάνατε αυτό, και από ποιον πήρατε εντολή;».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE