Από το Μένοικο στις Βρυξέλλες: «Είμαστε ευτυχισμένοι» λένε οι συγχωριανοί του Φειδία - Βίντεο

Από το Μένοικο στις Βρυξέλλες: «Είμαστε ευτυχισμένοι» λένε οι συγχωριανοί του Φειδία - Βίντεο

'Ενας 24χρονος , ο Φειδίας Παναγιώτου, έγινε το φαινόμενο Παγκοσμίως, καθώς για πρώτη φορά ανεξάρτητος υποψήφιος κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους ψήφους από οποίο άλλο υποψήφιο στηριζόταν από κόμματα.

Το «χαστούκι» των αποτελεσμάτων, θα είναι για καιρό το θέμα συζήτησης και ανάλυσης στην Κυπριακή πολιτική ζωή.

Στην εκπομπή «Εκλογές 2024» μίλησαν οι συγχωριανοί του Φειδία Παναγιώτου, οι οποίοι δήλωσαν ευτυχισμένοι με το εκλογικό αποτέλεσμα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE