ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αννίτα Δημητρίου: «Ναι, έχει σημασία ότι είμαστε πρώτο κόμμα, πάνω από το ΑΚΕΛ» - Τα συγχαρητήρια στον Φειδία

Αννίτα Δημητρίου: «Ναι, έχει σημασία ότι είμαστε πρώτο κόμμα, πάνω από το ΑΚΕΛ» - Τα συγχαρητήρια στον Φειδία

«Κάπου πετύχαμε, κάπου αποτύχαμε» είπε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, σημειώνοντας πως δεν μπορούμε να απομονώσουμε στην τοπική αυτοδιοίκηση τους περιφερειάρχες, τους δημάρχους κτλ και να μιλήσουμε για επιτυχία.

Μιλώντας στο «OMEGA», δήλωσε πως «είναι θετικό ότι παραμένουμε πρώτο πολιτικό κόμμα και πρώτη πολιτική δύναμη σε ποσοστά στην τοπική αυτοδιοίκηση και αυτό φαίνεται και από τον αριθμό δημοτικών συμβούλων. Παρόλα αυτά θα κάνουμε απολογισμό».

«Και ναι, έχει σημασία ότι ήρθαμε πρώτο κόμμα, πάνω από το ΑΚΕΛ. Για παράδειγμα, ο δευτερος πολιτικός χώρος δεν είχε εσωτερικά προβλήματα. Εμείς είχαμε μια τραυματισμένη και κατακερματισμένη (ηγεσία) πριν από ένα χρόνο. Και έχει σημασία η στήριξη των στελεχών μας. Και είχαμε πόλεμο καιι από εντός ή εκτός. Και δεν είχαμε στήριξη από άλλους χώρους, ούτε από Τουρκοκύπριους κτλ», τόνισε η Αννίτα Δημητρίου.

Σχολιάζοντας το φαινόμενο Φειδίας Παναγιώτου, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε πως «δεν κατηγόρησα ούτε προεκλογικά ούτε τώρα ένα νεαρό παιδί που έκανε την προσπάθειά του και συγχαρητήρια στον Φειδία. Στο πρόσωπο του Φειδία εκφράστηκε απογοήτευση και διαμαρτυρία των πολιτών. Και μας προβληματίζει ότι ο κόσμος ένιωσε ότι σε πολλές περιπτώσεις ότι δεν είχε επιλογή. Πρέπει να λάβουμε τα μηνύματα και να να βελτιωθούμε όλοι και μαζί να ανανεώσουμε τους εαυτού μας και το πολιτικό σύστημα».

«Θέλω να θυμίσω ότι στο ΔΗΣΥ στάλθηκε αυτό το μήνυμα της ανανέωσης πριν από ένα χρόνο και όταν πολλοί στάθηκαν να μας λοιδωρήσουν για το νεαρό της ηλικίας μας και όχι για το έργο μας και πήραμε το μήνυμα να αλλάξουμε και φαίνεται ότι κάτι κάναμε σωστά. Ήδη το μεσημέρι έχουμε διευρυμένο εκτελεστικό γραφείο και αύριο θα έχουμε και πολιτικό γραφείο για να συζητήσουμε τα αποτελέσματα», υπέδειξε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

«Δεν μας έπιασε στον ύπνο. Νομίζω είμαι και από τους λίγους που δεν έτρεξα να κατηγορήσω. Έχουμε και άλλες όμως εκλογές και συνεχίζουμε», κατέληξε η Αννίτα Δημητρίου.

Δείτε όλα όσα είπε εδώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκλεισε εκνευρισμένος την σύνδεση ο Βαβούσκος «Με ειρωνεύεστε»: Η αμφισβήτηση και ο καταστατικός χάρτης για Μονή Αββακούμ

Δουλειά με το ζόρι στον καύσωνα: Πόσα εξώδικα εκδόθηκαν - Εργοτάξια τερμάτισαν την λειτουργία τους λόγω παραβάσεων

Ανάλυση: Σε νέα εποχή οι σχέσεις ΗΠΑ – Κύπρου – Διεθνολόγος εξηγεί στο «Τ» για την άρση της υποχρέωσης για έκδοση visas

Υπουργικό: Ενέκρινε την παραχώρηση οικονομικής βοήθειας σε πληγέντες από τις πυρκαγιές σε Πάφο και Λευκωσία

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Υφυπουργός - Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του χαρτοφυλακίου

Φειδίας: Τι έκανε τις πρώτες 48 ώρες στο Ευρωκοινοβούλιο - Με βίντεο απαντά αν του άρεσε



Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν εμπλέκεται με κανένα τρόπο στις πολεμικές συρράξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top