Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Σε κρίσιμη κατάσταση η 68χρονη που παρασύρθηκε από όχημα

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Σε κρίσιμη κατάσταση η 68χρονη που παρασύρθηκε από όχημα

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες, γυναίκα ηλικίας 68 ετών, τραυματίστηκε κρίσιμα, σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη το πρωί σήμερα, στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 9.50 το πρωί της Δευτέρας, ενώ η 68χρονη οδηγούσε αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου-Λάρνακας, φτάνοντας στο ύψος της περιοχής Αλεθρικού, στάθμευσε το όχημα της στη λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου και εξήλθε από αυτό. Ενώ η 68χρονη βρισκόταν δίπλα στη δεξιά πλευρά του οχήματος της, διερχόμενος οδηγός, ηλικίας 53 ετών, προσέκρουσε με το αυτοκίνητο του στο όχημα της, μετακινώντας το και τραυματίζοντας την.

Η 68χρονη και ο 53χρονος μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με ασθενοφόρα. Ο 53χρονος έτυχε περίθαλψης και έλαβε εξιτήριο, ενώ η 68χρονη κρατήθηκε για νοσηλεία, σε κρίσιμη κατάσταση σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, αφού φέρει πολλαπλά τραύματα.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου, σε συνεργασία με την Τροχαία Λάρνακας.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline 

BEST OF TOTHEMAONLINE