Τζένη Καζάκου: «Λόγω οικογένειας θα ανοίξουν πέντε πόρτες παραπάνω»

Τζένη Καζάκου: «Λόγω οικογένειας θα ανοίξουν πέντε πόρτες παραπάνω»

"Από εκεί και πέρα, όμως, είναι στο δικό μου χέρι τι θα κάνω γιατί αν δεν είμαι εγώ καλή, δεν συμφέρω" ανέφερε η Τζένη Καζάκου.

Η Τζένη Καζάκου μίλησε στο «Πρωίαν σε είδον» και στον Φώτη Σεργουλόπουλο για τις ευκαιρίες στον χώρο λόγω του ονόματος της οικογένειάς της.

«Δεν είναι εύκολο. Εγώ είμαι πολύ περήφανη για την οικογένειά μου. Από εκεί και πέρα λόγω οικογένειας και επειδή επέλεξα να κάνω αυτό το επάγγελμα, θα μου ανοίξουν πέντε πόρτες παραπάνω. Από εκεί και πέρα, όμως, είναι στο δικό μου χέρι τι θα κάνω γιατί αν δεν είμαι εγώ καλή, δεν συμφέρω. Δεν συμφέρω στον παραγωγό, στον σκηνοθέτη και το επίπεδο της δουλειάς θα πέσει, οπότε μόνο ο χρόνος και με την εμπειρία που θα αποκτήσω θα δούμε τι μπορεί να κάνω και τι όχι.» δήλωσε η Τζένη Καζάκου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Τη κατηγορηματική του άρνηση στις καταγγελίες περί διαφθοράς επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον φέρει να εμπλέκεται, έμμεσα, σε κύκλωμα «χρημάτων έναντι πρόσβασης», επισημαίνει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.

BEST OF TOTHEMAONLINE