ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινά η εγκατάσταση κλιματιστικών σε σχολεία - Που και μέχρι πότε θα τοποθετηθούν τα πρώτα 200

Ξεκινά η εγκατάσταση κλιματιστικών σε σχολεία - Που και μέχρι πότε θα τοποθετηθούν τα πρώτα 200

Τη διαδικασία εγκατάστασης κλιματιστικών στις πρώτες 50 σχολικές μονάδες καθόρισε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Σχολική Εφορεία Λεμεσού, με τον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών, Ντίνο Έλληνα, να δηλώνει ότι, μέχρι τις 10 Αυγούστου, θα τοποθετηθούν 200 κλιματιστικά σε Λευκωσία και 200 σε Λεμεσό.

Σήμερα, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Ντίνος Έλληνας, στην παρουσία του Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών του ΥΠΑΝ και των Προέδρων Σχολικών Εφορειών, εξετάστηκε η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την εγκατάσταση κλιματιστικών κάθε επαρχίας, με τις πρώτες προσφορές να εξετάζονται σε δέκα μέρες, για τις Σχολικές Εφορείες Λευκωσίας και Λεμεσού.

«Εφόσον μέχρι τις 23/6 υπάρχουν ενδιαφερόμενοι ανάδοχοι, μέχρι τις 10 Αυγούστου θα πρέπει να τοποθετηθούν, σε 10 σχολικές μονάδες της Λευκωσίας, 200 κλιματιστικά και ο ίδιος αριθμός σε άλλες 10 σχολικές μονάδες της Λεμεσού», συμπλήρωσε.

Ξεκινούμε, συνέχισε, πιλοτικά με τις δυο επαρχίες και «μέχρι την άλλη εβδομάδα θα μπουν και οι άλλες επαρχίες στο σύστημα».

Ως εκ τούτου, ανέφερε ο κ. Έλληνας, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα τοποθετηθούν κλιματιστικά σε 50 σχολικές μονάδες παγκύπρια, στο πλαίσιο του τριετούς πλάνου που έχει ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θεολόγος στο «Τ»: Γίνονται συζητήσεις στο παρασκήνιο για φάγωμα Ησαΐα - Δεν θα τεθεί θέμα ενώπιον της Ιεράς Συνόδου

Α. Δημητρίου για Metamax: «Ξεκάθαρα θύμα της απάτης ο 48χρονος συλληφθείς» - Έχασε περίπου 20 χιλ. ευρώ

Ορεινά θέρετρα: Αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζουν – Τι συμβαίνει με τις κρατήσεις Αυγούστου

Power of Love: Ο νέος παίκτης έχει εξοργίσει το Twitter: «Καλέ, αυτός είναι χειρότερος από τον Νίκο»

Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»: Ετοιμαστείτε για άνοδο της θερμοκρασίας – Πότε να περιμένουμε μείωση και πότε κίτρινες προειδοποιήσεις

Πόθεν Έσχες: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι βουλευτές - Επιχειρηματίες, γαιοκτήμονες και… καταχρεωμένοι

Έφυγε αναπάντεχα από την ζωή ο 15χρονος Αντώνης - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των οπαδών της ΟμόνοιαςΜέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Μέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Το Κυπριακό πρέπει να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο, δήλωσε η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, καταδικάζοντας τα 50 χρόνια τουρκικής εισβολής και κατοχής, ενώπιον της Ολομέλειας στο Στρασβούργο το μεσημέρι της Τετάρτης. Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο και σε Κύπριους Ευρωβουλευτές για να τοποθετηθούν με αφορμή την επέτειο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top