ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρτσιώτης για γυναικοκτονία στην Πάφο: «Η πειθαρχική έρευνα διατάχθηκε από τον Αρχηγό Αστυνομίας, κατόπιν και δικής μου εισήγησης»

Χαρτσιώτης για γυναικοκτονία στην Πάφο: «Η πειθαρχική έρευνα διατάχθηκε από τον Αρχηγό Αστυνομίας, κατόπιν και δικής μου εισήγησης»

Δεν έχει διατάξει προσωπικά την πειθαρχική έρευνα ανέφερε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Μάριος Χαρτσιώτης.

Ερωτηθείς για την πειθαρχική έρευνα που διατάχθηκε σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση γυναικοκτονίας στην Πάφο, ο κ. Χαρτσιώτης είπε ότι δεν έχει διατάξει προσωπικά την πειθαρχική έρευνα.

Η πειθαρχική έρευνα, είπε ο Υπουργός, διατάχθηκε από τον Αρχηγό Αστυνομίας, κατόπιν και δικής του εισήγησης, και βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά το σύνολο ενδεχόμενης τυχόν ολιγωρίας, η οποία έχει αναφερθεί από συγκεκριμένο μάρτυρα, ο οποίος τηλεφώνησε, όπως ισχυρίζεται, και δεν υπήρξε όλη εκείνη η ανταπόκριση, η οποία έπρεπε.

«Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και σύντομα θα υπάρξουν τα αποτελέσματα. Οι οδηγίες είναι όπως η έρευνα σίγουρα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση αν τους ανησυχεί το γεγονός ότι δεν υπήρξε άμεση ανταπόκριση από πλευράς της Αστυνομίας, ο κ. Χαρτσιώτης επανέλαβε ότι ακριβώς η ανησυχία αυτή είναι που έδωσε αφορμή κατόπιν δικής του εισήγησης ο Αρχηγός να διατάξει την έρευνα.

Κληθείς να σχολιάσει τη σημερινή τελετή διαβεβαίωσης μελών της ΠΥ, ο κ. Χαρτσιώτης είπε ότι «ήταν μια σεμνή, αλλά σημαντική τελετή, αφού για πρώτη φορά μέσα στις τάξεις της Πυροσβεστικής, (προστίθεται) ένας πολύ σημαντικός αριθμός, όπως ήδη αναφέρθηκε, αντιστοιχεί περίπου στο 37% νέα στελέχη σε σχέση με τα υφιστάμενα».

«Προσβλέπουμε ότι ακριβώς με την εισαγωγή και την ένταξη αυτών των άξιων πυροσβεστών, κατάλληλα εκπαιδευμένων, θα μπορέσουμε να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη προστασία στον τόπο μας, στην ανθρώπινη ζωή, στις ανθρώπινες περιουσίες και όχι μόνο», κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φόνος στην Ορμήδεια: Στη  δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του φερόμενου δράστη, για τον φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top