ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΠΑ: Εντόπισε λειτουργικές και δομικές αδυναμίες - Τα επόμενα βήματα

ΔΗΠΑ: Εντόπισε λειτουργικές και δομικές αδυναμίες - Τα επόμενα βήματα

Τα αποτελέσματα των εκλογών της 9ης Ιουνίου συζήτησαν τα συλλογικά όργανα της Δημοκρατικής Παράταξης, τόσο σε σχέση με τα απορρέοντα μηνύματα, όσο και γενικότερα τη λειτουργία της Παράταξης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου της ΔΗΠΑ, διεξήχθη ένας ειλικρινής, παραγωγικός και ουσιαστικός διάλογος για όσα αφορούν την Παράταξη αλλά και τους ευρύτερους πολιτικούς λόγους του εκλογικού αποτελέσματος.

Όπως αναφέρεται, παρατηρήθηκαν, ομολογουμένως, λειτουργικές και δομικές αδυναμίες, οι οποίες εντοπίστηκαν και καταγράφηκαν, ενώ υπήρξε πλειάδα εισηγήσεων για βελτίωση των λειτουργιών της Παράταξης και αλλαγή νοοτροπίας, έτσι που να υπάρξει πιο αποτελεσματική επαφή με τη βάση της Παράταξης αλλά και με την ίδια την κοινωνία των πολιτών, αφού τα μηνύματα που εξέπεμψαν οι πολίτες αφορούν την άμεση ανάγκη επίλυσης προβλημάτων και όχι διαιώνιση τους.

Παράλληλα, προστίθεται, το Πολιτικό Γραφείο επιβεβαίωσε ότι η Δημοκρατική Παράταξη έχει και προοπτική και σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει στα πολιτικά δρώμενα του τόπου, μέσα από σκληρή δουλειά, αφοσίωση και πίστη στις αρχές και τις δυνατότητες της. Όπως αναφέρεται, στην αμέσως επόμενη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου θα ακολουθήσει κωδικοποίηση όλων των συμπερασμάτων της συνεδρίας και συζήτηση των επόμενων κινήσεων της Παράταξης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θεολόγος στο «Τ»: Γίνονται συζητήσεις στο παρασκήνιο για φάγωμα Ησαΐα - Δεν θα τεθεί θέμα ενώπιον της Ιεράς Συνόδου

Α. Δημητρίου για Metamax: «Ξεκάθαρα θύμα της απάτης ο 48χρονος συλληφθείς» - Έχασε περίπου 20 χιλ. ευρώ

Ορεινά θέρετρα: Αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζουν – Τι συμβαίνει με τις κρατήσεις Αυγούστου

Power of Love: Ο νέος παίκτης έχει εξοργίσει το Twitter: «Καλέ, αυτός είναι χειρότερος από τον Νίκο»

Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»: Ετοιμαστείτε για άνοδο της θερμοκρασίας – Πότε να περιμένουμε μείωση και πότε κίτρινες προειδοποιήσεις

Πόθεν Έσχες: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι βουλευτές - Επιχειρηματίες, γαιοκτήμονες και… καταχρεωμένοι

Έφυγε αναπάντεχα από την ζωή ο 15χρονος Αντώνης - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των οπαδών της ΟμόνοιαςΜέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Μέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Το Κυπριακό πρέπει να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο, δήλωσε η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, καταδικάζοντας τα 50 χρόνια τουρκικής εισβολής και κατοχής, ενώπιον της Ολομέλειας στο Στρασβούργο το μεσημέρι της Τετάρτης. Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο και σε Κύπριους Ευρωβουλευτές για να τοποθετηθούν με αφορμή την επέτειο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top