ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΠΑ: Εντόπισε λειτουργικές και δομικές αδυναμίες - Τα επόμενα βήματα

ΔΗΠΑ: Εντόπισε λειτουργικές και δομικές αδυναμίες - Τα επόμενα βήματα

Τα αποτελέσματα των εκλογών της 9ης Ιουνίου συζήτησαν τα συλλογικά όργανα της Δημοκρατικής Παράταξης, τόσο σε σχέση με τα απορρέοντα μηνύματα, όσο και γενικότερα τη λειτουργία της Παράταξης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου της ΔΗΠΑ, διεξήχθη ένας ειλικρινής, παραγωγικός και ουσιαστικός διάλογος για όσα αφορούν την Παράταξη αλλά και τους ευρύτερους πολιτικούς λόγους του εκλογικού αποτελέσματος.

Όπως αναφέρεται, παρατηρήθηκαν, ομολογουμένως, λειτουργικές και δομικές αδυναμίες, οι οποίες εντοπίστηκαν και καταγράφηκαν, ενώ υπήρξε πλειάδα εισηγήσεων για βελτίωση των λειτουργιών της Παράταξης και αλλαγή νοοτροπίας, έτσι που να υπάρξει πιο αποτελεσματική επαφή με τη βάση της Παράταξης αλλά και με την ίδια την κοινωνία των πολιτών, αφού τα μηνύματα που εξέπεμψαν οι πολίτες αφορούν την άμεση ανάγκη επίλυσης προβλημάτων και όχι διαιώνιση τους.

Παράλληλα, προστίθεται, το Πολιτικό Γραφείο επιβεβαίωσε ότι η Δημοκρατική Παράταξη έχει και προοπτική και σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει στα πολιτικά δρώμενα του τόπου, μέσα από σκληρή δουλειά, αφοσίωση και πίστη στις αρχές και τις δυνατότητες της. Όπως αναφέρεται, στην αμέσως επόμενη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου θα ακολουθήσει κωδικοποίηση όλων των συμπερασμάτων της συνεδρίας και συζήτηση των επόμενων κινήσεων της Παράταξης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top