LIKE ONLINE

Αυτά τα ζώδια ευνοούνται σε ερωτικά και οικονομικά

Αυτά τα ζώδια ευνοούνται σε ερωτικά και οικονομικά

Από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της αφθονίας βρίσκεται στον Καρκίνο. Θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι και τις 11 Ιουλίου, επηρεάζοντας σχέσεις και οικονομικά.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι συναισθηματική, ευαίσθητη και αφοσιωμένη. Έχει προστατευτική διάθεση απέναντι στα αγαπημένα της πρόσωπα, γίνεται θυσία για όσα αγαπά και απεχθάνεται κάθε τι στείρο και ψεύτικο. Γι’ αυτό και δεν θα μείνει σε μία σχέση που ξέρει πως δεν την επιθυμούν.

Από αυτή την όψη επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του νερού, τα οποία πρέπει να προσέξουν πολύ σχέσεις και επαγγελματικά, αλλά και οι Ταύροι και οι Παρθένοι.

Ταύρος

Ευνοούνται τα φλερτ, οι επαφές, η διασκέδαση και τα ταξίδια. Την ίδια στιγμή σάς δίνεται η ευκαιρία να διαφημίσετε τη δουλειά σας και να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στον χώρο της εργασίας σας. Προσοχή, όμως, γιατί αυτή η θετική όψη μπορεί να σας κάνει να δείχνετε υπεροπτικές και τελικά να επισκιάσει την καλή πλευρά του χαρακτήρα σας.

Καρκίνος

Η φυσική σας γοητεία ενισχύεται κάνοντάς σας πιο ελκυστικές στους άλλους. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να προσελκύσετε νέα ρομαντικά ενδιαφέροντα ή να εμβαθύνετε τις υπάρχουσες σχέσεις. Θα σας είναι πιο εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να συνδεθείτε σε βαθύτερο συναισθηματικό επίπεδο. Οι σχέσεις σας θα ωφεληθούν, επιπλέον, από την αυξημένη ευαισθησία και την τάση σας για φροντίδα. Χρειάζεται μόνο προσοχή στον υπέρμετρο ενθουσιασμό και τις αυθόρμητες αντιδράσεις σας – ειδικά στα επαγγελματικά.

Παρθένος

Ο Καρκίνος είναι φιλικό προς εσάς ζώδιο και έτσι η Αφροδίτη από αυτόν σας ευνοεί. Γνωριμίες, συνεργασίες, ευχάριστε εξελίξεις στις σχέσεις σας. Θα νιώσετε τη στήριξη των φίλων σας και θα επιδοθείτε σε παραγωγικές, συλλογικές προσπάθειες με θετικά αποτελέσματα.

Σκορπιός

Η ήδη έντονη και παθιασμένη φύση σας γίνεται ακόμη πιο έντονη. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για βαθιές, μεταμορφωτικές εμπειρίες στην ερωτική σας ζωή. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο φέρνει μια ενέργεια που μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσετε μπροστά στις σχέσεις σας. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για συναισθηματική θεραπεία και ανανέωση. Αν είστε σε μια σχέση, για παράδειγμα, θα βρείτε τον εαυτό σας πιο πρόθυμο να επενδύσει στην επιτυχία της.

Ιχθύς

Η φαντασία και η ρομαντική σας δημιουργικότητα θα είναι αυξημένες. Αυτή είναι μια εξαιρετική εποχή για ρομαντικές χειρονομίες, σχεδιασμό ονειρικών ραντεβού και έκφραση της αγάπης σας με μοναδικούς τρόπους. Η διαίσθησή σας σχετικά με τα θέματα της καρδιάς θα είναι έντονη, οπότε φροντίστε να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας όταν πρόκειται για την αγάπη, καθώς θα σας οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα.

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top