Έμπλεξε 26χρονος: Τον «τσάκωσαν» να οδηγεί «φταγμένος» και με ναρκωτικά στην κατοχή του

Έμπλεξε 26χρονος: Τον «τσάκωσαν» να οδηγεί «φταγμένος» και με ναρκωτικά στην κατοχή του

Εικοεξάχρονος φέρεται να εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και έχοντας στην κατοχή του ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Τρίτης μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου και της Τροχαίας Πάφου στην Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων ανέκοψαν αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο από 26χρονο.

Κατόπιν έρευνας φέρεται ο νεαρός να είχε στην κατοχή του μικρή ποσότητα κάνναβης βάρους 2,2 γραμμαρίων, άσπρη σκόνη ομοιάζουσα με κοκαϊνη βάρους 1 γραμμαρίου καθώς και κρυσταλλική ουσία ομοιάζουσα με μεθαμφεταμίνη βάρους 0,3 γραμμαρίων.

Ανέφερε ότι σε έλεγχο ναρκοτεστ που υποβλήθηκε ο 26χρονος είχε θετική ένδειξη. Από περαιτέρω εξετάσεις, πρόσθεσε ο κ. Νικολάου, διαπιστώθηκε ότι αυτός επίσης οδηγούσε το αυτοκίνητο του με στερημένη άδεια οδηγού χωρίς ασφάλεια και το όχημα του ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο.

Ο 26χρονος συνελήφθη κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE