ΠΑΡΑ-THEMA

Τραγελαφικό: Στέρησαν από υποψήφια δημοτική σύμβουλο στο διαμέρισμα Δερύνειας το δικαίωμα να ψηφίσει

Τραγελαφικό: Στέρησαν από υποψήφια δημοτική σύμβουλο στο διαμέρισμα Δερύνειας το δικαίωμα να ψηφίσει

Συνέβη και αυτό το παράδοξο στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Σύμφωνα με καταγγελία ενώπιον του Υπουργού Εσωτερικών και του Γενικού Εφόρου Εκλογών, 15( δεκαπέντε) Κάτω Δερυνειώτες στερήθηκαν του δικαιώματος τους να ψηφίσουν για τον Δήμο Παραλιμνίου- Δερύνειας στο δημοτικό διαμέρισμα Δερύνειας, παρά το γεγονός ότι όπως αναφέρεται στην επιστολή του Προέδρου της Επιτροπής Κάτω Δερύνειας, πληρούσαν τις προϋποθέσεις, οι οποίες απορρέουν από το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία ενώπιον του Υπουργού Εσωτερικών την οποία εξασφαλίσαμε, ανάμεσα στα δεκαπέντε άτομα που στερήθηκαν του δικαιώματός τους, περιλαμβάνεται και υποψήφια η οποία βρισκόταν στο ψηφοδέλτιο του Ανεξάρτητου Συνδυασμού που είχε καταρτίσει η Επιτροπή ΑΔΟΥΛΩΤΟΙ ΚΑΤΩ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ, εγείροντας αρκετά ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, με βάση το ψηφοδέλτιο που είχε καταρτίσει η Επιτροπή Αδούλωτοι Κάτω Δερύνειας, υποψήφιοι ήταν οι Ανδρέας Γρηγορίου, Ελευθερία  Κίτρου, Ρένος Κυπριανού, Γεώργιος Κωνσταντινου και Μιχαηλίνα Μαιμαρίδου. 

ΕΓ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top