Οδηγοί προσοχή: Κλειστός δρόμος προς Κύκκο - Πτώση δέντρου και κατολίσθηση χώματος - Λεπτομέρειες

Οδηγοί προσοχή: Κλειστός δρόμος προς Κύκκο - Πτώση δέντρου και κατολίσθηση χώματος  - Λεπτομέρειες

Πτώση δέντρου μετά από καταρρακτώδεις βροχές , ανάγκασε τις αρμόδιες υπηρεσίες στο να κλείσουν τον δρόμο από Μόρφου προς Κύκκο

Κλειστός είναι γύρω στη 1.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, ο δρόμος από Μόρφου προς Κύκκο, στο ύψος του εκδρομικού χώρου Ξεραρκάκα, στην Κοινότητα Ορκόντα, λόγω πτώσης δέντρου και κατολίσθησης χώματος, που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές που σημειώνονται στην περιοχή.

Συνεργείο εργάζεται στο σημείο για μετακίνηση του κομμένου δέντρου και καθαρισμό του δρόμου, ενώ μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο για παροχή βοήθειας.

 

ΝΕΟΤΕΡΟ: Ο δρόμος από Μόρφου προς Κύκκο, στο ύψος του εκδρομικού χώρου Ξεραρκάκα, ο οποίος είχε κλείσει λόγω πτώσης δέντρου και κατολίσθησης χώματος, που προκλήθηκαν λόγω των καιρικών συνθηκών, δόθηκε πίσω στην κυκλοφορία. Οδηγοί προσεκτικοί, αποστάσεις και χαμηλές ταχύτητες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE