Βέλγιο: Βρέφος σκοτώθηκε από κλαδί δέντρου που έπεσε στο καροτσάκι του εξαιτίας της κακοκαιρίας

Βέλγιο: Βρέφος σκοτώθηκε από κλαδί δέντρου που έπεσε στο καροτσάκι του εξαιτίας της κακοκαιρίας

Βρέφος δύο μηνών έχασε τη ζωή του όταν κλαδί δέντρου έπεσε στο καροτσάκι του εξαιτίας των ισχυρών ανέμων και της καταιγίδας που έπληξε εχθές το Βέλγιο.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος της περιοχής του Ουκλ στις Βρυξέλλες στο τηλεοπτικό δίκτυο rtl, «η μητέρα περπατούσε με το παιδί της στο πάρκο γύρω στις 4 μ.μ. όταν ξέσπασε η καταιγίδα και ένα κλαδί έπεσε στο καρότσι. Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά του».

Πολλοί ακόμη είναι οι μικροτραυματισμοί που καταγράφηκαν.

Οι πυροσβέστες των Βρυξελλών είχαν ήδη πραγματοποιήσει 86 επεμβάσεις το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό τους, εκ των οποίων «οι 46 αφορούσαν διάφορα αντικείμενα που παρασύρθηκαν από τον άνεμο, 22 ξεριζωμένα δέντρα και 18 επεμβάσεις για κελάρια ή πλημμυρισμένους δρόμους. Εκκρεμούν ακόμη περίπου 200 κλήσεις».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE