Βροχερό το σκηνικό: «Άνοιξαν οι ουρανοί» καλοκαιριάτικα σε διάφορες περιοχές - Δείτε βίντεο
10.07.2024 - 14:15
Καταρρακτώδεις βροχές σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, με το σκηνικό να θυμίζει περισσότερο χειμώνα παρά για καλοκαίρι.
Συγκεκριμένα, σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι βροχές έχουν επηρεάσει αρκετές περιοχές, κυρίως στα ορεινά.
Υπενθυμίζεται ότι, το σημερινό δελτίο καιρού ανέφερε ότι, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 38 στα βόρεια παράλια, στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.