Βρετανία: Η σύζυγος και οι κόρες σχολιαστή του BBC τα θύματα της τριπλής δολοφονίας – Ο δράστης αναζητείται

Βρετανία: Η σύζυγος και οι κόρες σχολιαστή του BBC τα θύματα της τριπλής δολοφονίας – Ο δράστης αναζητείται

Τα τρία θύματα της δολοφονίας με τόξο στη Βρετανία είναι η σύζυγος και οι δύο κόρες του σχολιαστή αγώνων του BBC Five Live, John Hunt, σύμφωνα με την DailyMail αλλά και το ίδιο το BBC.

Η μητέρα Carol, 61 ετών, και οι κόρες Louise, 25 ετών και Hannah, 28 ετών, βρέθηκαν θανάσιμα τραυματισμένες το βράδυ ης Τρίτης στην μονοκατοικία τους στο Bushey του Hertfordshire.

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν ότι οι τρεις γυναίκες ήταν δεμένες πριν πυροβοληθούν σε μια «στοχευμένη επίθεση» που μπορεί να περιείχε και «άλλα όπλα».

Ο Kyle Clifford, 26 ετών, από το Enfield, καταζητείται από την αστυνομία μετά τον θάνατο τριών γυναικών.

Ελικόπτερα εθεάθησαν να κάνουν κύκλους γύρω από την περιοχή Hilly Fields του Enfield, στο βόρειο Λονδίνο. Ένα τοπικό δημοτικό σχολείο κρατά τους μαθητές εντό του κτηρίου καθώς η αστυνομία εντόπισε στην περιοχή το αυτοκίνητο του Clifford.

Η αστυνομία προειδοποίησε ότι ο φερόμενος ως δράστης μπορεί να εξακολουθεί να είναι οπλισμένος και επικίνδυνος, ενώ κάλεσε τον κόσμο αν τον δει, να μην τον πλησιάσει και να ενημερώσει τις αρχές.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE