Νέα απάτη με το όνομα του Νίκου Αναστασιάδη - Έτσι ξεγελούν τους πολίτες - Δείτε εικόνες

Νέα απάτη με το όνομα του Νίκου Αναστασιάδη - Έτσι ξεγελούν τους πολίτες - Δείτε εικόνες

Συστήνει προσοχή η Αστυνομία, για απάτη που κυκλοφορεί με πολιτικά πρόσωπα και αυτή τη φορά με το όνομα του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη. 

Με αφορμή ψευδείς αναρτήσεις/διαφημίσεις, που παρατηρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, για δήθεν επικερδείς επενδύσεις στις οποίες εμπλέκονται διάφορα πολιτικά πρόσωπα, η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καλεί το κοινό να είναι προσεκτικό και να μην ακολουθεί τέτοιου είδους αναρτήσεις.

Στις αναρτήσεις αυτές, γίνεται λόγος για συγκεκριμένες επενδύσεις, στις οποίες δήθεν προβαίνουν πολιτικά πρόσωπα και οι οποίες δήθεν αποφέρουν μεγάλες χρηματικές αποδόσεις. Με σκοπό να πειστεί το κοινό για την αυθεντικότητα των αναρτήσεων αυτών, οι επιτήδειοι χρησιμοποιούν στις αναρτήσεις τους, ψευδείς δημοσιεύματα  διεθνών μέσων ενημέρωσης και άλλων  παρόμοιων οργανισμών.

Η Αστυνομία καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην ακολουθεί τέτοιου είδους αναρτήσεις καθώς πρόκειται για απάτη. Προτρέπει επίσης, το  κοινό, που θέλει να ασχοληθεί με επενδύσεις να εμπιστεύεται μόνο εγγεγραμμένα και αδειούχα οικονομικά ιδρύματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.