Απαντά ο ΔΗΣΥ: «Ο ισχυρισμός Δημητρίου είναι ανυπόστατος ...Επιθυμεί να συντηρεί συνθήκες εσωστρέφειας;»

Απαντά ο ΔΗΣΥ: «Ο ισχυρισμός Δημητρίου είναι ανυπόστατος ...Επιθυμεί να συντηρεί συνθήκες εσωστρέφειας;»

Με ανακοίνωση τοποθετείται ο Δημοκρατικός Συναγερμός στις δηλώσεις του Βουλευτή του, Δημήτρη Δημητρίου όσον αφορά την αποτίμηση αποτελέσματος εκλογών

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Ο ισχυρισμός σε ραδιοφωνική εκπομπή του Βουλευτή του ΔΗΣΥ κ. Δημήτρη Δημητρίου για μη συζήτηση και αποτίμηση του αποτελέσματος των πρόσφατων εκλογών είναι ανυπόστατος.

Υπενθυμίζουμε πως έγιναν πολύωρες ξεχωριστές συνεδρίες της ηγεσίας με όλες τις επαρχιακές γραμματείες καθώς και μια εξαντλητική συζήτηση μεταξύ των μελών του Πολιτικού Γραφείου. Αυτά τα γνωρίζει καλά ο κ. Δημητρίου.

Καταγράφηκαν εισηγήσεις, έγιναν παραδοχές, εντοπίστηκαν λάθη και αδυναμίες και ληφθήκαν αποφάσεις για βελτίωση.

Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετείται από τον κ. Δημητρίου και επιθυμεί να συντηρεί συνθήκες εσωστρέφειας;»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.