ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση 42χρονος για υπόθεση τραυματισμού 23χρονου στην Αγία Νάπα

Υπό κράτηση 42χρονος για υπόθεση τραυματισμού 23χρονου στην Αγία Νάπα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες εναντίον άνδρα ηλικίας 42 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με υπόθεση που αφορά τραυματισμό, πράξεις που σκοπεύουν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και μαχαιροφορίας, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν ξημερώματα της Κυριακής 14 Ιουλίου, με θύμα 23χρονο, κάτοικο Αγίας Νάπας.

Όπως ανέφερε ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «λίγο μετά τις δύο χθες τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, για τραυματισμένο πρόσωπο στην περιοχή του Μεσαιωνικού Μοναστηριού στην Αγία Νάπα».

Στη σκηνή μετέβησαν «άμεσα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας και του ΤΑΕ Αμμοχώστου, όπου εντόπισαν το τραυματισμένο πρόσωπο που τον δεδομένο χρόνο, λάμβανε τις πρώτες βοήθειες από πλήρωμα ασθενοφόρου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου».

Ανέφερε ότι από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ο τραυματίας είναι ηλικίας 23 ετών, κάτοικος της επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος έφερε τέσσερα θλαστικά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του. «Ο 23χρονος εισήχθη στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου», πρόσθεσε.

Ανέφερε ακόμα ότι από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε σε σχέση με το πρόσωπο που φαίνεται να τραυμάτισε τον 23χρονο, γύρω στις 04.30 το πρωί της Κυριακής 14 Ιουλίου, εντοπίστηκε στην περιοχή Αγίας Νάπας άτομο ηλικίας 42 ετών, επίσης κάτοικος Αγίας Νάπας, ο οποίος «είχε κηλίδες αίματος στα χέρια και τα ρούχα του. Στην κατοχή του 42χρονου εντοπίστηκε ένα ματωμένο πτυσσόμενο μαχαίρι και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα».

Όπως είπε ο κ. Θεοδούλου, «ο 42χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι δυνάμει δικαστικού εντάλματος και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες».

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εκλογές ΗΠΑ: Πήρε το χρίσμα από τους Ρεπουμπλικάνους ο Τραμπ - Επέλεξε για αντιπρόεδρό του τον Τζέι Ντι Βανς

Εκλογές ΗΠΑ: Πήρε το χρίσμα από τους Ρεπουμπλικάνους ο Τραμπ - Επέλεξε για αντιπρόεδρό του τον Τζέι Ντι Βανς

Τον γερουσιαστή Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς από το Οχάιο επέλεξε ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ως τον αντιπρόεδρό του σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top