ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ναρκωτικά από την Νιγηρία με προορισμό την Κύπρο...κρυμμένα σε σόλες παπουτσιών - Βίντεο

Ναρκωτικά από την Νιγηρία με προορισμό την Κύπρο...κρυμμένα σε σόλες παπουτσιών - Βίντεο

Ναρκωτικά με προορισμό την Κύπρο...κρυμμένα σε σόλες παπουτσιών.

Την περασμένη Κυριακή,  επιχειρήσεις της εθνικής υπηρεσίας επιβολής του νόμου κατά των ναρκωτικών (NDLEA) στη Νιγηρία κατάφεραν να κατασχέσουν ποσότητα που είχε ως προορισμό την Κύπρο.

Η Εθνική Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (NDLEA) της Νιγηρίας κατάσχεσε διάφορες ποσότητες κοκαΐνης και οπιοειδών όπως τραμαδόλη, ένεση πενταζοκίνης, μορφίνη, κοκαΐνης, ένεση κεταμίνης, μεταξύ άλλων, κρυμμένες σε σόλες παπουτσιών, ρούχα και άλλα αντικείμενα που είχαν προορισμό την Κύπρο, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της NDLEA, Femi Babafemi, ανέφερε σε δήλωση την Κυριακή ότι ενώ τουλάχιστον 250 γραμμάρια κοκαΐνης που πήγαινε στην Κύπρο ήταν κρυμμένα σε σόλες από ειδικά κατασκευασμένα παπούτσια, πάνω από πέντε κιλά οπιοειδών που κατευθύνονταν προς τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο ανακαλύφθηκαν από αξιωματικούς της NDLEA. σε ρούχα και άλλα είδη οικιακής χρήσης που προορίζονται να αποσταλούν μέσω ορισμένων εταιρειών ταχυμεταφορών στο Λάγος.

Επίσης, ένα φορτίο 440 γραμμαρίων Loud, ένα συνθετικό στέλεχος κάνναβης που προερχόταν από τον Καναδά στο Λάγος, αναχαιτίστηκε εξίσου από στελέχη της NDLEA σε μία από τις εταιρείες logistics.

Η ανακοίνωση

«Η Εθνική Υπηρεσία Επιβολής του Νόμου κατά των Ναρκωτικών (NDLEA) έχει αναχαιτίσει διάφορες ποσότητες κοκαΐνης και οπιοειδών όπως τραμαδόλη, ένεση πενταζοκίνης, θειική μορφίνη, ένεση κεταμίνης, μεταξύ άλλων, κρυμμένα σε σόλες παπουτσιών, ρούχα και άλλα αντικείμενα που προορίζονταν για αποστολή στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κύπρο» σημειώνεται σε ενημερωτική ιστοσελίδα της αφρικανικής χώρας, ενώ ειδικότερα για το νησί μας, αναφέρεται: «Ο εκπρόσωπος της NDLEA, Femi Babafemi, ανέφερε σε δήλωσή του την Κυριακή ότι, ενώ τουλάχιστον 250 γραμμάρια κοκαΐνης που πήγαιναν στην Κύπρο ήταν κρυμμένα σε σόλες χειροποίητων παπουτσιών, πάνω από πέντε κιλά οπιοειδών που κατευθύνονταν προς τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο ανακαλύφθηκαν από τους αξιωματικούς της NDLEA σε ρούχα και άλλα οικιακά αντικείμενα που προορίζονταν για αποστολή μέσω κάποιων ταχυμεταφορικών εταιρειών στο Λάγος».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εκλογές ΗΠΑ: Πήρε το χρίσμα από τους Ρεπουμπλικάνους ο Τραμπ - Επέλεξε για αντιπρόεδρό του τον Τζέι Ντι Βανς

Εκλογές ΗΠΑ: Πήρε το χρίσμα από τους Ρεπουμπλικάνους ο Τραμπ - Επέλεξε για αντιπρόεδρό του τον Τζέι Ντι Βανς

Τον γερουσιαστή Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς από το Οχάιο επέλεξε ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ως τον αντιπρόεδρό του σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top