ΔΙΕΘΝΗ

Trump Media: Στα ύψη οι μετοχές μετά την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ – Άνοδος έως 67%

Trump Media: Στα ύψη οι μετοχές μετά την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ – Άνοδος έως 67%

Οι μετοχές της εταιρείας μέσων μαζικής ενημέρωσης του Ντόναλντ Τραμπ σημείωσαν άνοδο στις πρώτες συναλλαγές της Δευτέρας, μετά την αποτυχημένη δολοφονική επίθεση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, «βάζοντας πλάτη» στην προσπάθεια του πρώην προέδρου των ΗΠΑ να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.

Η μετοχή της Trump Media & Technology Group σημείωσε άνοδο 67% στα 50 δολάρια περίπου κατά την προσυνεδριακή διαπραγμάτευση, θέτοντας την εταιρεία σε τροχιά εξάλειψης της πτώσης 37% από τα τέλη Μαΐου.

Οι μετοχές ήταν ευμετάβλητες από το ντεμπούτο τους τον Μάρτιο, καθώς οι έμποροι αντιδρούσαν στις μεταβαλλόμενες πιθανότητες του Τραμπ και του προέδρου Τζο Μπάιντεν να κερδίσουν την προεδρική κούρσα, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ο Τραμπ, ο οποίος πυροβολήθηκε σε συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια το Σάββατο, είδε τις πιθανότητές του να κερδίσει μια δεύτερη θητεία να αυξάνονται μετά την επίθεση, σύμφωνα με τα στοιχεία της PredictIt.

Η Trump Media κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του διαχειριστή της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Truth Social, η οποία ξεκίνησε μετά την απαγόρευση του Τραμπ από σημαντικούς ιστότοπους μετά την εξέγερση στο Καπιτώλιο το 2021. Οι υπόλοιπες μετοχές ανήκουν κυρίως σε ιδιώτες επενδυτές.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εκλογές ΗΠΑ: Πήρε το χρίσμα από τους Ρεπουμπλικάνους ο Τραμπ - Επέλεξε για αντιπρόεδρό του τον Τζέι Ντι Βανς

Εκλογές ΗΠΑ: Πήρε το χρίσμα από τους Ρεπουμπλικάνους ο Τραμπ - Επέλεξε για αντιπρόεδρό του τον Τζέι Ντι Βανς

Τον γερουσιαστή Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς από το Οχάιο επέλεξε ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ως τον αντιπρόεδρό του σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top