ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τον χτύπησε με σκεπάρνι στο κεφάλι γιατί του έκανε παρατήρηση - Καταζητείται 55χρονος

Τον χτύπησε με σκεπάρνι στο κεφάλι γιατί του έκανε παρατήρηση - Καταζητείται 55χρονος

Ένα πρόσωπο ηλικίας 55 ετών καταζητεί η Αστυνομία Πάφου για διερευνώμενη υπόθεση πράξεων που σκοπούν στη πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και τραυματισμού σε βάρος 48χρονου, σύμφωνα με καταγγελία ενώπιον των αστυνομικών αρχών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 13:00 την Τρίτη ενημερώθηκε η Αστυνομία για επεισόδιο με σοβαρό τραυματισμό προσώπου, σε υπό ανακαίνιση κτήριο στην Κάτω Πάφο.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου και άλλων τμημάτων μετέβησαν άμεσα στο μέρος και εκ των εξετάσεων προέκυψε ότι στο εν λόγω κτήριο διενεργούνται εργασίες από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία για μετατροπή του σε Μουσείο.

Σύμφωνα με την καταγγελία στην Αστυνομία και από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, είπε ο κ. Νικολάου, περί ώρα 12:50 55χρονος φέρεται να επιτέθηκε και να κτύπησε με σκεπάρνι στο κεφάλι 48χρονο.

Τα δύο πρόσωπα, όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από τον παραπονούμενο, είναι υπάλληλοι της εργοληπτικής εταιρείας και απασχολούνταν μαζί εσωτερικά του κτηρίου.

Αιτία του επεισοδίου φέρεται να είναι, είπε ο κ. Νικολάου, το γεγονός, ότι ο 48χρόνος έκανε παρατήρηση στον 55χρονο επειδή κωλυσιεργούσε στην εργασία.

Αμέσως μετά το επεισόδιο, ο 55χρονος φέρεται να εγκατέλειψε το μέρος με το αυτοκίνητο του. Κατά την αναχώρηση του φέρεται να προσέκρουσε σε άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο, αλλά συνέχισε την πορεία του.

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στον αριστερό κρόταφο.

Σύμφωνα με τον επικαθήκοντι ιατρό επικοινωνεί με το περιβάλλον, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία και παρακολούθηση.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, ανέφερε, το αυτοκίνητο του 55χρονου εντοπίστηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο στην Πάφο και μεταφέρθηκε στην Αστυνομία για εξέταση.

Εναντίον του 55χρονου διερευνάται υπόθεση πράξεων που σκοπούν στη πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και τραυματισμού και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νεκρός άνδρας στην Πάφο: Ουδεμία υπόνοια για εγκληματική πράξη για τον θάνατο του 45χρονου

• Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Τέθηκαν υπό κράτηση ο 28χρονος και ο 57χρονος - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

• Υπόθεση Metamax: Παραπέμφθηκαν στο Κακουργιοδικείο ο 63χρονος και ο 54χρονος

• Στρατηγικές αλλαγές στο Mall of Cyprus - Αποχωρεί το K Cineplex - Ενισχύεται η μόδα με νέα καταστήματα

• Διεθνολόγος στο «Τ»: Η απόσυρση Μπάιντεν και οι πιθανότητες εκλογής της Καμάλα Χάρις

• Αλλαγές στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων: Οι ανησυχίες των ιδιωτικών νηπιαγωγείων για τις πληρωμές - Καθησυχάζει η Πρόεδρος στο «Τ»



Υπουργικό: Έγινε ανασκόπηση της υλοποίησης των δράσεων της Κυβέρνησης - Πόσες εκκρεμούν

Υπουργικό: Έγινε ανασκόπηση της υλοποίησης των δράσεων της Κυβέρνησης - Πόσες εκκρεμούν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, για ανασκόπηση της πορείας υλοποίησης του προγραμματισμού της Κυβέρνησης για το 2024

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top