Παρίσι 2024: Η νεότερη αθλήτρια των Αγώνων μόλις αποφοίτησε από το δημοτικό

Παρίσι 2024: Η νεότερη αθλήτρια των Αγώνων μόλις αποφοίτησε από το δημοτικό

Σε ηλικία 11 ετών και 11 μηνών, η Ζενγκ Χαοχάο είναι η νεότερη αθλήτρια που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και η μικρότερη σε ηλικία εκπρόσωπος της Κίνας στην ιστορία της διοργάνωσης.

Για κάποιον που παρακολούθησε προσεκτικά τους Αγώνες του Τόκιο, δεν είναι δύσκολο να φανταστεί το άθλημα στο οποίο θα συμμετάσχει: το σκέιτμπορντ μπήκε στο Ολυμπιακό πρόγραμμα ακριβώς στην προσπάθεια της ΔΟΕ να κάνει «άνοιγμα» στις μικρότερες ηλικίες και οι μετρήσεις από το Τόκιο έδειξαν ότι το... πείραμα πέτυχε υπεράνω πάσης προσδοκίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.