«Μύριζε» μπαρούτι αποθήκη - Εντόπισαν δεκάδες πυροτεχνήματα – Πέρασαν χειροπέδες στον 28χρονο ιδιοκτήτη της

«Μύριζε» μπαρούτι αποθήκη - Εντόπισαν δεκάδες πυροτεχνήματα – Πέρασαν χειροπέδες στον 28χρονο ιδιοκτήτη της

Στη σύλληψη 28χρονου κάτοικου Λάρνακας, προχώρησε το Σάββατο 27/7 η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό και κατάσχεση αριθμού πυροτεχνημάτων, σε αποθήκη στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα σε αποθήκη στη Λάρνακα, ιδιοκτησία 28χρονου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε 45 πυροτεχνήματα.

Ο 28χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρίθηκε γραπτώς. Ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος, ενώ αναμένεται να κλητευθεί εκ νέου μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων επί των τεκμηρίων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα οι εξελίξεις στο Κυπριακό, όχι ο ανασχηματισμός» - Αιχμές για στελέχη του ΔΗΣΥ

ΠτΔ: «Προτεραιότητα οι εξελίξεις στο Κυπριακό, όχι ο ανασχηματισμός» - Αιχμές για στελέχη του ΔΗΣΥ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, επανέλαβε ότι οι αποφάσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης δεν προαναγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE