ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αγωνίζεται σε πέντε ιστιοδρομίες σήμερα η Νατάσα Λάππα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αγωνίζεται σε πέντε ιστιοδρομίες σήμερα η Νατάσα Λάππα

Σε πέντε ιστιοδρομίες αναμένεται να αγωνιστεί η Κύπρια ιστιοπλόος Νατάσα Λάππα σήμερα.

Σύμφωνα με ανάρτηση της ΚΟΕ στην πλατφόρμα Χ, στις 13:30 ώρα Κύπρου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν οι 5 ιστιοδρομίες της Νατάσας Λάππα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της ημέρας.

Χθες, σύμφωνα με τον Μικαέλο Παπαδάκη, διαπιστευμένο δημοσιογράφο της ΚΟΕ, αν και κινήθηκε ικανοποιητικά στην πρώτη κούρσα τερματίζοντας 17η, εντούτοις, στη δεύτερη ακυρώθηκε για πρόωρη εκκίνηση, με αποτέλεσμα να χρεωθεί το μάξιμουμ των βαθμών (25) και με 42β στο σύνολο να είναι 23η, μπροστά μόνο από την Τουρκάλα Vatan.

Μετά την τρίτη ιστιοδρομία η Νατάσα Λάππα θα μπορέσει να «σβήσει» την κούρσα που δεν έλαβε μέρος και τους 25β, οπότε με κάποια καλά πλασαρίσματα μπορεί να εδραιωθεί όσο πιο ψηλά στη δεύτερη δεκάδα, όπου έδειξε ότι έχει την ταχύτητα για να βρεθεί.

Για τις επόμενες τρεις ημέρες, είναι προγραμματισμένες ακόμα 15 ιστιοδρομίες, μέχρι και την 1η Αυγούστου, ενώ στις 2 Αυγούστου θα γίνουν τα τελικά όπου μετέχουν οι πρώτες δέκα.

Εάν συμπληρωθούν έξι ιστιοδρομίες, μπορεί να γίνουν κανονικά οι τελικοί στις 02.8. Εάν γίνουν πάνω από οκτώ ιστιοδρομίες, οι αθλήτριες θα «σβήσουν» τα δύο χειρότερα πλασαρίσματα τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανείπωτη θλίψη σε ΔΕΦΑ και ΑΗΚ – Πέθανε ο Αντώνης Πατσαλής - «Ξεχώρισε για την απλότητα, τη θετικότητα και την εργατικότητά του »

• «Μάστιγα» η φτώχεια: 1 στα 10 νοικοκυριά στην ΕΕ δεν τρέφονται σωστά - Τι ισχύει στην Κύπρο

• Άγριος καυγάς στη Λεμεσό: Τραυματίστηκε 16χρονος - Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς

• Μας χρειάζεται ο μικρός Νεόφυτος: Ψάχνει δότη μυελού των οστών - Έκκληση για βοήθεια

• Power of Love: Έμαθε για την αρρώστια και ξέσπασε σε κλάματα - «Με ειδοποίησαν ότι πεθαίνει»

• Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο κέρδισε τις εκλογές, αλλά καταγγέλλει ότι επιχειρείται «πραξικόπημα»



Μπαλάκι ευθυνών ανάμεσα στα κόμματα για το σκάνδαλο με το τερματικό στο Βασιλικό - Συνεδριάζει εκτάκτως η Επιτροπή Ενέργειας

Μπαλάκι ευθυνών ανάμεσα στα κόμματα για το σκάνδαλο με το τερματικό στο Βασιλικό - Συνεδριάζει εκτάκτως η Επιτροπή Ενέργειας

Σε σκάνδαλο μεγατόνων τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση με το τερματικό στο Βασιλικό, την ώρα που η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ΕΕ συνεχίζει τις έρευνες από τον περασμένο Μάρτιο, κάτι που αποκαλύφθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες, αναγκάζοντας την κυβέρνηση να το επιβεβαιώσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top