Τροχαίο στη Λευκάδα - Μάχη για τη ζωή του δίνει 12χρονος

Τροχαίο στη Λευκάδα - Μάχη για τη ζωή του δίνει 12χρονος

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 12χρονο αγόρι το οποίο νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων Πάτρας έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε στη Λευκάδα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 3 στις στο μεσημέρι στο Μεγάλο Αυλάκι, όταν ένα αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο όχημα στο οποίο επέβαινε ο 12χρονος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άμεσα στήθηκε μια γέφυρα σωτηρίας για το μικρό αγόρι, το οποίο διακομίσθηκε αρχικά στο τοπικό νοσοκομείο και στην συνέχεια στην ΜΕΘ Παίδων Πάτρας, εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE