ΑΘΛΗΤΙΚΑ

FIBA EuroBasket 2025 στην Κύπρο: Τέσσερις χιλιάδες εγγραφές στη Λίστα Προτεραιότητας εισιτηρίων FIBA EuroBasket 2025

 FIBA EuroBasket 2025 στην Κύπρο: Τέσσερις χιλιάδες εγγραφές στη Λίστα Προτεραιότητας εισιτηρίων FIBA EuroBasket 2025

Λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα απομένει μέχρι να κλείσει η Λίστα Προτεραιότητας για αγορά εισιτηρίων για τους αγώνες του FIBA EuroBasket 2025 που θα γίνουν στη Κύπρο, το ερχόμενο καλοκαίρι. Ήδη, το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο, αφού 4000 άτομα εγράφησαν τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΚ, οι φίλαθλοι, οι οποίοι θέλουν να έχουν προτεραιότητα για αγορά εισιτηρίων για τη σημαντικότερη αθλητική διοργάνωση που θα φιλοξενήσει ποτέ η Κύπρος, έχουν περιθώριο μέχρι τις 22 Αυγούστου 2024 να επισκεφθούν την ειδική σελίδα της Λίστα Προτεραιότητας, και να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους.

Η ιστοσελίδα στην οποία οι φίλαθλοι μπορούν να εγγραφούν, για προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων: https://newsletter.more.com/show_campaign/cf484512-87de-440d-8580-c87a93d61679.

Σε συνεργασία με τη more.com - μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες e-ticketing στην Ευρώπη και «Event sponsor» της διοργάνωσης στην Κύπρο, το παράθυρο αγοράς εισιτηρίων για όσους εγγραφούν στη λίστα προτεραιότητας θα ανοίξει μεταξύ 27 Αυγούστου και 4 Σεπτεμβρίου 2024. Από τις 5 Σεπτεμβρίου και μετά, θα αρχίσει η πώληση εισιτηρίων για το ευρύ κοινό.

Η διοργάνωση

Η Κύπρος αποτελεί μία από τις τέσσερις διοργανώτριες χώρες του FIBA EuroBasket 2025, μαζί με Φινλανδία, Πολωνία και Λετονία. Μεταξύ 28 Αυγούστου και 4 Σεπτεμβρίου 2025, θα φιλοξενηθούν οι αγώνες στο «Σπύρος Κυπριανού», με τη συμμετοχή της Εθνικής Κύπρου και πέντε κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Πακέτα για Εθνικές Κύπρου και Ελλάδας (Partner country)

Οι κατηγορίες (με βάση τη θέση στο γήπεδο) των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί και οι τιμές θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Δευτέρα 19 Αυγούστου.

Από τις 27 Αυγούστου, όσοι φίλαθλοι εγράφησαν στη Λίστα Προτεραιότητας, θα μπορούν να αγοράσουν τα δύο πακέτα, «Follow Your Team Cyprus» και «Follow Your Team Partner country», που για τον όμιλο της Κύπρου, θα είναι η Εθνική Ελλάδας. Αυτό, εφόσον η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο οριστικοποιήσει την πρόκρισή της στην τελική φάση, κάτι που ενδεχομένως θα συμβεί από το επόμενο κιόλας παράθυρο των προκριματικών, τον Νοέμβριο του 2024.

Να σημειωθεί ότι θα υπάρχει η δυνατότητα για τους φιλάθλους, που δεν μπορούν να δεσμευτούν ότι θα παρευρεθούν και στα πέντε παιχνίδια του Follow Your Team (FYT), να πάρουν πακέτο για δύο ή τρεις αγώνες, με προκαθορισμένες τις ημερομηνίες. Το FYT για δύο αγώνες περιλαμβάνει αυτά στις 30 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου και το FYT για τρεις αγώνες, στις 28 και 31 Αυγούστου και 4 Σεπτεμβρίου.

Τα εισιτήρια για μεμονωμένους αγώνες, εφόσον απομείνουν, μετά τη διάθεση των πακέτων «Follow Your Team»,, θα τεθούν στην κυκλοφορία μετά την κλήρωση της τελικής φάσης τον Μάρτιο 2025.

Σημαντικές πληροφορίες εισιτηρίων

Τα εισιτήρια του FIBA EuroBasket 2025 θα πωλούνται αποκλειστικά διαδικτυακά μέσω της more.com, και το κάθε άτομο θα δικαιούται να αγοράσει το μέγιστο μέχρι έξι εισιτήρια. Για τους Κύπριους φιλάθλους, θα είναι απαραίτητη η κατοχή κάρτας φιλάθλου για την αγορά, ενώ για τους κάτοικους εξωτερικού, θα απαιτείται αριθμός διαβατηρίου ή ταυτότητας.

Πρέπει να σημειωθεί πως λόγω του μεγάλου χρονικού περιθωρίου μεταξύ της αγοράς των εισιτηρίων και των αγώνων, θα υπάρχει η δυνατότητα μεταπώλησης εισιτηρίων μέσω της πλατφόρμας της more.com (με μικρή χρέωση), για όσους δεν μπορούν εν τέλει να παρευρεθούν στη διοργάνωση, δεδομένου ότι θα έχουν πωληθεί όλα τα εισιτήρια.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τραγωδία Helios: Ένα «προβληματικό» αεροσκάφος και ένα σοβαρό λάθος

• Θα ψήσετε στην εξοχή τον Δεκαπενταύγουστο; Αυτοί είναι οι εκδρομικοί χώροι που μπορείτε να πάτε – Όλες οι πληροφορίες

• Σας έστειλε μήνυμα «γνωστός» στο facebook; Τι να προσέξετε για να μην χάσετε τον λογαριασμό σας

• Εφραίμ Χρήστου: To τσιαττιστό του για την Β’ φάση της Εισβολής - «Ήντα πόνος, έντα κλάμα…» - Δείτε βίντεο

• Σε φάση… «υποψηφίου» βρίσκεται ακόμη ο Φειδίας Παναγιώτου - Ποιος Κύπριος ευρωβουλευτής τον ξεπερνάει σε ακόλουθους στο «Χ» – Φωτογραφία

• Μαρία Κορτζιά: Φόρεσε matching ρούχα στους γιους της - Δείτε τις γλυκές φωτογραφίες



ΥΠΕΞ:  «Ας τερματίσουμε την κατοχή και ας ζήσουμε μαζί ειρηνικά»

ΥΠΕΞ: «Ας τερματίσουμε την κατοχή και ας ζήσουμε μαζί ειρηνικά»

Ας τερματίσουμε την κατοχή, ας γιατρέψουμε τις πληγές και ας ζήσουμε μαζί ειρηνικά, τονίζει ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος με αφορμή την 50ή επέτειο από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top