Χωρίς ρεύμα περιοχές της Κύπρου - Βλάβη στο σύστημα παραγωγής

Χωρίς ρεύμα περιοχές της Κύπρου  - Βλάβη στο σύστημα παραγωγής

Τεχνική βλάβη που σημειώθηκε στις 6μμ οδήγησε σε διακοπές στην ηλεκτροδότηση σε διάφορες περιοχές στην Κύπρου.

Σε ανακοίνωσή του, ο Διαχειριστής Συστήματος Μεταφοράς Κύπρου, αναφέρει ότι στις 6:03μμ σημειώθηκε τεχνική βλάβη στο Σύστημα Παραγωγής, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια της Μονάδας Παραγωγής ΑΤ/Σ 3 στον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό Βασιλικού φορτισμένη στα 54 MW, με επακόλουθο την απόρριψη καταναλωτικού φορτίου σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Όπως αναφέρει, καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης το συντομότερο δυνατό.

Στο μεταξύ, τεχνική βλάβη στο Σύστημα Παραγωγής σημειώθηκε και στις 5:29μμ, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια της Μονάδας Παραγωγής ΑΤ/Σ 4 στον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό Δεκέλειας. Σύμφωνα με τον ΔΣΜΚ η απώλεια Παραγωγής δεν προκάλεσε απόρριψη καταναλωτικού φορτίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE