ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στα Ιωάννινα: Ο ανιψιός ομολόγησε τη δολοφονία της 62χρονης - Τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση

Φρίκη στα Ιωάννινα: Ο ανιψιός ομολόγησε τη δολοφονία της 62χρονης - Τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση

Τη δολοφονία της θείας του με κυνηγετική καραμπίνα ομολόγησε ο ανιψιός της, που ήταν και ο άνθρωπος που την εντόπισε το πρωί στο σπίτι της στο Περίβλεπτο Ιωαννίνων.

Ο ανιψιός της 62χρονης θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή ο βασικός ύποπτος, ενώ αμέσως τέθηκε υπό ανάκριση από τις αρχές. Η πράξη του αποδίδεται σε οικονομικό κίνητρο. Ο καθ' ομολογίαν δράστης επισκεπτόταν συχνά τη θεία του, η οποία έμενε μόνη της.

Το έγκλημα, με βάση τα ευρήματα του ιατροδικαστή, φέρεται να έγινε το τελευταίο 24ωρο. Η γυναίκα δολοφονήθηκε με χτυπήματα στο στήθος και την κοιλιά.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο χωριό

Στο χωριό οι κάτοικοι είναι ανάστατοι. Οι γείτονες και οι φίλοι της 62χρονης μιλούν για μια μοναχική και καλοσυνάτη γυναίκα που δεν δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό ενώ πολύ συχνά την επισκέπτονταν ο ανιψιός της, κάτι που όπως λένε, της προκαλούσε ταραχή.

«Ακούσαμε τις καμπάνες, είδαμε τα περιπολικά και τρομάξαμε. Μόλις μάθαμε για δολοφονία στο χωριό μας, πανικοβληθήκαμε. Ήταν μια καλοσυνάτη γυναίκα, ζούσε μόνη της και δεν δημιουργούσε προβλήματα. Ο ανιψιός της, την επισκεπτόταν συχνά, ήταν ταραγμένη κάποιες φορές αλλά δεν μας μιλούσε. Ήταν μια γυναίκα που μπορούσε να συντηρεί τον εαυτό της και μόνη της. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι έγινε και την σκότωσαν. Δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί, τις καμπάνες ακούσαμε και τις σειρήνες των περιπολικών. Έχω σοκαριστεί, πραγματικά …» λέει στο protothema.gr μια φίλη και γειτόνισσα της αδικοχαμένης γυναίκας.

«Το πρωί που τον είδαμε τον ανιψιό, έπαιζε θέατρο και μας έλεγε πόσο σοκαρισμένος είναι, την είδε και ήθελε να κάνει εμετό, έδειχνε σοκαρισμένος… Μας έλεγε ότι την έψαχνε και δεν την έβρισκε και μετά τη βρήκε νεκρή. Αυτή τον αγαπούσε, ήταν το παιδί της αδερφής της. Η μάνα του είχε πεθάνει και τον φρόντιζε η άτυχη γυναίκα. Της έκανε δουλειές στο σπίτι, έμενε κάποιες φορές σε ένα σπιτάκι στον κήπο αλλά δεν περιμέναμε να την σκοτώσει. Κρίμα για τη γυναίκα, κρίμα» λέει η γειτόνισσα και φίλη της 62χρονης

Πηγή: protothema.gr/Πηγή φωτογραφίας: epirusgate.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Κρίσιμα 60χρονος στο ΓΝ Λευκωσίας - Επιχειρούσε να ανάψει κάρβουνα και υπέστη εγκαύματα

• Καλοκαιρινές εξορμήσεις: Αυτά είναι τα top 10 ιστορικά αξιοθέατα της Κύπρου που πρέπει να επισκεφθείς - Δείτε εικόνες

• Αγοράζουν τελικά ηλεκτρικά οχήματα οι Κύπριοι; - Η θέση μας σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ

• Θέλετε να κάνετε διακοπές στην εξοχή; Στο «Σταυρό της Ψώκας» μπορείτε να κατασκηνώσετε ή να κλείσετε δωμάτιο – Πληροφορίες

• Άναψαν φωτιά σε κρατικό δάσος και τους πέρασαν χειροπέδες – Τι ισχυρίστηκαν



Λετυμπιώτης: «Κίνηση υψηλής πολιτικής αξίας η απόφαση συμμετοχής Φιντάν στο Άτυπο Συμβούλιο»

Λετυμπιώτης: «Κίνηση υψηλής πολιτικής αξίας η απόφαση συμμετοχής Φιντάν στο Άτυπο Συμβούλιο»

Η απόφαση της Λευκωσίας να επιτρέψει τη συμμετοχή του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στο επόμενο άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις 29 Αυγούστου, αποτελεί στρατηγική κίνηση, υψηλής πολιτικής αξίας, δήλωσε στο Πρωινό Δρομολόγιο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top