Επτά οι τραυματίες από το τροχαίο στη Λεμεσό – Ποια η κατάσταση της υγείας τους

Επτά οι τραυματίες από το τροχαίο στη Λεμεσό – Ποια η κατάσταση της υγείας τους

Επτά τραυματίες ήταν ο απολογισμός οδικής σύγκρουσης, που σημειώθηκε αργά χθες το απόγευμα στη Λεμεσό.

Η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 7.40 το απόγευμα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονη, με συνοδηγό 78χρονο στην οδό Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 66χρονος και είχε ως συνοδηγό 62χρονο, με επιβάτες 28χρονο και δύο ανήλικα αγοράκια τεσσάρων και τριών ετών.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες των δύο οχημάτων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Η 74χρονη και ο 78χρονος κρατήθηκαν για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ ο 62χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω νοσηλεία.

Το τετράχρονο αγοράκι αρχικά μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο και στη συνέχεια διασωληνωμένο διακομίστηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία.

Για νοσηλεία, για προληπτικούς λόγους παρέμεινε και το τρίχρονο αγοράκι, ενώ ο 66χρονος και ο 28χρονος, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, πήραν εξιτήριο.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE