Ληστεία 64χρονου: Χειροπέδες και στη 16χρονη καταζητούμενη – Στο κελί για 6 μέρες η 15χρονη

Ληστεία 64χρονου: Χειροπέδες και στη 16χρονη καταζητούμενη – Στο κελί για 6 μέρες η 15χρονη

Εξαήμερη κράτηση αποφάσισε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για την 15χρονη συλληφθείσα που εμπλέκεται στη ληστεία 64χρονου στη Λεμεσού.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, γύρω στις 13:30 το μεσημέρι συνελήφθη και η 16χρονη - η οποία ήταν το πρόσωπο που βρισκόταν σε ξενοδοχείο με τον 64χρονο - για την οποία εκδόθηκε σήμερα το πρωί ένταλμα σύλληψης και αναμένεται να οδηγηθεί στα κρατητήρια.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεργάζεται στενά με την Υποδιεύθυνση Διερεύνησης Ευάλωτων Προσώπων του Αρχηγείου Αστυνομίας, μέλη της οποίας επισκέφθηκαν την 15χρονη χωρίς να προκύψει κάτι μέχρις τιγμής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE