ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ετοιμαστείτε για βροχές σε αυτές τις περιοχές - Ο καιρός μέχρι την Τετάρτη

Ετοιμαστείτε για βροχές σε αυτές τις περιοχές - Ο καιρός μέχρι την Τετάρτη

Εποχική χαμηλή πίεση και σχετικά ασταθείς καιρικές συνθήκες επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα τοπικά αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα ανατολικά. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και στα νότια παράλια τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση κατά το τριήμερο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας της 10χρονης που εντοπίστηκε αναίσθητη σε πισίνα ξενοδοχείου

• Κλέλια Ανδριολάτου: Ο ορισμός του καλοκαιριού - Ποζάρει με τα μπικίνι της και λάμπει από χαρά

• Δεν διαβάζουν βιβλία οι Κύπριοι - Στην προτελευταία θέση η Κύπρος στην ΕΕ

• Έπιασαν τους σιηπέτους οι κυνηγοί - Άρχισε σήμερα το κυνήγι της φάσσας

• Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρός εντοπίστηκε λουόμενος

• Διέρρηξε επανειλημμένα υποστατικό στη Λευκωσία - Φόρεσαν χειροπέδες σε 37χρονο



Το Gymnich - Οι αντιδράσεις των συγκυβερνώντων - Αιτίες ή διαφορετικές ατζέντες - Ο Σεπτέμβριος καθοριστικός για αποφάσεις

Το Gymnich - Οι αντιδράσεις των συγκυβερνώντων - Αιτίες ή διαφορετικές ατζέντες - Ο Σεπτέμβριος καθοριστικός για αποφάσεις

Οι τελευταίες εξελίξεις σε ότι αφορά κυρίως τη συναίνεση της κυβέρνησης για τη συμμετοχή του Τούρκου ΥΠΕΞ στο Άτυπο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ (Gymnich) στις 29 Αυγούστου, ήταν η αφορμή και όχι η αιτία για τα όσα ακολούθησαν με τις αντιδράσεις των κομμάτων ΕΔΕΚ και βουλευτών του ΔΗΚΟ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top