Στη διάθεση των δημοτών ο Αντιδήμαρχος Δρομολαξιάς – Μενεού

Στη διάθεση των δημοτών ο Αντιδήμαρχος Δρομολαξιάς – Μενεού

Ο Αντιδήμαρχος Δρομολαξιάς – Μενεού, Γιάννος Ιωάννου, φαίνεται ότι σήκωσε ήδη τα μανίκια πάνω… και βρίσκετε καθημερινά επί το έργον, με πρώτιστο στόχο να είναι κοντά στους δημότες της περιοχής.

Στο πλαίσιο των μέτρων που θα ληφθούν για την αναβάθμιση της ποιότητας υπηρεσιών του Δημοτικού διαμερίσματος Δρομολαξιάς – Μενεού, και με στόχο την άμεση επικοινωνία με τους δημότες, ο κ. Ιωάννου, από την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024, και κάθε Παρασκευή, θα δέχεται στο γραφείο του οποιονδήποτε δημότη επιθυμεί να συζητήσει τα θέματα που τον απασχολούν χωρίς να είναι απαραίτητη η διευθέτηση ραντεβού.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει και ο ίδιος να μεταφέρει τις ανησυχίες και τα ζητήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση και επίλυσή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE