ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση 64χρονου: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον ίδιο – Τι διερευνά η Αστυνομία

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση 64χρονου: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον ίδιο – Τι διερευνά η Αστυνομία

Εξελίξεις σημειώνονται στην υποθεση καταγγελίας για επίθεση και ληστεία 64χρονου από νεαρά πρόσωπα, καθώς η Αστυνομία εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης του παραπονούμενου, μετά από στοιχεία που εξασφάλισε η Υποδιεύθυνση Διαχείρισης Υποθέσεων Ευαλωτων Προσώπων.

Την ίδια ώρα το ΤΑΕ Λεμεσού εξασφάλισε εντάλματα σύλληψης εναντίον τριών προσώπων, ένα εκ των όποιον ανήλικος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο πλαίσιο των εξετάσεων για τη σχέση του 64χρονου με τις δύο ανήλικες, 16 και 15 χρόνων, που τελούν υπό κράτηση μαζί με μια 18χρονη, προέκυψαν στοιχεία που δικαιολογούν την έκδοση εντάλματος σύλληψης του, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζονται τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον του.

Ο 64χρονος είχε καταγγείλει ότι το βράδυ της περασμένης Τρίτης έπεσε θύμα επίθεσης και ληστείας από νεαρά πρόσωπα, ενώ προηγουμένως τον είχε επισκεφθεί η 16χρονη, στο δωμάτιο ξενοδοχείου, ζητώντας του να μεταβούν για φαγητό σε κοντινό ταχυφαγείο.

Εκεί, σύμφωνα με την κατάθεση του, η 16χρονη του ζήτησε να μεταβούν στο πίσω μέρος του υποστατικού για να συναντήσουν την 15χρονη, την οποίαν ο 64χρονος επίσης γνώριζε.

Όπως υποστηρίζει ο παραπονούμενος, στο χώρο έφτασε όχημα στο οποίο επέβαιναν νεαρά άτομα, μεταξύ αυτών και η 15χρονη, ενώ ένας νεαρός του έριξε σπρέι στα μάτια και τον κτύπησε μαζί με άλλα πρόσωπα, αποσπώντας του το πορτοφόλι που περιείχε 5 χιλιάδες ευρώ και την ταυτότητα του.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων η Αστυνομία συνέλαβε την 15χρονη και την 16χρονη, ενώ ακολούθησε η σύλληψη 18χρονης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού εξασφάλισε τα στοιχεία και τριών νεαρών ανδρών - μεταξύ τους και ένας ανήλικος - και σήμερα εκδόθηκαν εναντίον τους εντάλματα σύλληψης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ξέσπασε πυρκαγιά στο Ακρωτήρι στην περιοχή των Βρετανικών Βάσεων - Επιχειρούν τρία πτητικά μέσα

• Θάνατος 19χρονου σε Λουνα Παρκ: «Το κάθισμα έσπασε, είδα τον γιο μου να πετάγεται» - Συγκλονίζουν οι καταθέσεις μητέρας και αδελφού

• Μέχρι και σε μπρελόκ έκρυψαν ναρκωτικά στη Μύκονο – Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα - Φωτογραφίες

• Γάζα: Ισραηλινός που είχε απαχθεί από τη Χαμάς διασώθηκε από στρατιώτες του IDF - «Είναι ένα θαύμα»

• Nύχτα τρόμου για ζευγάρι της ελληνικής showbiz: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top