Πατέρας στη Χαλκίδα χτύπησε άγρια την ανήλικη κόρη του και την έστειλε στο νοσοκομείο

Πατέρας στη Χαλκίδα χτύπησε άγρια την ανήλικη κόρη του και την έστειλε στο νοσοκομείο

Ένα άγριο ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Χαλκίδα με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, ήταν λίγο μετά τις 21:00 για άγνωστο λόγο ο πατέρας άρχισε να χτυπά το ανήλικο παιδί του μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Η γυναίκα σοκαρισμένη πήγε στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας για να καταγγείλει το περιστατικό και άμεσα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας για να διαπιστώσουν τι συνέβη.

Ο πατέρας μαζί με την θεία του παιδιού είχαν μεταφέρει το ανήλικο θύμα στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες κάτι που έγινε γνωστό στις αστυνομικές αρχές και βρέθηκαν άμεσα ώστε να συλλάβουν τον άνδρα.

Το ανήλικο παιδί νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE