Πατέρας στη Χαλκίδα χτύπησε άγρια την ανήλικη κόρη του και την έστειλε στο νοσοκομείο

Πατέρας στη Χαλκίδα χτύπησε άγρια την ανήλικη κόρη του και την έστειλε στο νοσοκομείο

Ένα άγριο ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Χαλκίδα με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, ήταν λίγο μετά τις 21:00 για άγνωστο λόγο ο πατέρας άρχισε να χτυπά το ανήλικο παιδί του μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Η γυναίκα σοκαρισμένη πήγε στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας για να καταγγείλει το περιστατικό και άμεσα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας για να διαπιστώσουν τι συνέβη.

Ο πατέρας μαζί με την θεία του παιδιού είχαν μεταφέρει το ανήλικο θύμα στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες κάτι που έγινε γνωστό στις αστυνομικές αρχές και βρέθηκαν άμεσα ώστε να συλλάβουν τον άνδρα.

Το ανήλικο παιδί νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, και ο ειδικός αντιπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ, συνέχισαν σήμερα τη συζήτηση στο πλαίσιο που έθεσαν οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, στη συνάντηση τους στις 2 Απριλίου, την πρώτη που είχαν μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE